 
		
Krkovička pro návštěvu
Krkovička je oblíbeným masem na gril, jelikož je pěkně prorostlá, což jí zaručuje šťavnatost. Skvěle ale chutná i pečená v troubě. Ochuťte maso pikantní marinádou, proložte náplní a snadno vytvoříte oběd, na kterém si pochutná celá rodina.
Suroviny pro 10 porcí
10porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 17 043 kJ / 4 073 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 405,12 g | 
| Tuky | 244,70 g | 
| Vláknina | 7,80 g | 
| Cholesterol | 960 mg | 
| Sodík | 6,44 g | 
| Sůl | 15,35 g | 
| Sacharidy | 49,29 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Maso desetkrát příčně nařízněte tak, jako byste ho krájeli na 1,5 cm silné plátky, ale nedokrajujte do konce.
	Krok 2: Smíchejte suroviny na marinádu, potřete jí maso i na plochách vzniklých řezem, opepřete, zabalte do potravinářské fólie a nechte v lednici alespoň 24 hodin odležet.
	Krok 3: Druhý den vložte do každého řezu v mase plátek uzeného, plátek sýra a několik plátků žampionů.
	Krok 4: Pomažte olejem a pořádně zabalte do alobalu, aby během pečení nevytekla štáva.
	Krok 5: Dejte do trouby na 200 stupňů a pečte nejméně 2 hodiny.
	Krok 6: Na posledních 20 minut alobal otevřete a maso odkryté dopečte.
Zveřejněno 22. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Krkovička pro návštěvu
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/533X
Moje poznámka
					 
				
Krkovička pro návštěvu
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/533X
Nejnovější recepty
	
			 
	
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 10 hodinami
	
			 
	
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 10 hodinami
	
			 
	
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 12 hodinami
	
			 
	
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 13 hodinami
	
			 
	
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 14 hodinami
	
			 
	
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Jitkazmecka před 34 minutami
	
			 
	
Vepřové karé na špeku dušené v papiňáku
misula29 před 1 hodinou
	
			 
	
Kuře pečené s brambory ve vývaru
Kajkajak před 5 hodinami
	
			 
	
Rychlá celerová polévka
MoniTom před 6 hodinami
	
			 
	
Polévka z uzeného masa
Kajkajak před 7 hodinami
	
			 
	
	
Katův šleh a bramboráčky
scorpioon01 před 7 hodinami
	
			 
	
	
Výborné lasagne
1.Ditouche před 7 hodinami
	
			 
	
Rychlá thajská kari polévka s krevetami
blazeklubos57 před 8 hodinami
	
			 
	
	
			 
	
Obrácená jablková roláda
MarieP před 9 hodinami
						Tématické fráze:
						
							jak dlouho péct krkovici, 
						
						
							krkovice recepty, 
						
						
							co uvařit pro návštěvu, 
						
						
							jak dlouho péct krkovičku, 
						
						
							jak péct krkovici, 
						
						
							krkovice recept, 
						
						
							jak pect krkovičku, 
						
						
							krkovička na medu, 
						
						
							krkovička recepty, 
						
						
							recepty z krkovice, 
						
						
							recepty pro návštěvu z vepřového masa, 
						
						
							maso pro navstevu, 
						
						
							jak upravit krkovici, 
						
						
							krkovicka recept, 
						
						
							jak upravit krkovičku, 
						
						
							krkovice apetit, 
						
						
							co uvarit z krkovicky, 
						
						
							recepty pro navstevu, 
						
						
							recept na krkovici, 
						
						
							pečená krkovice s bůčkem
						
					
						Suroviny:
						
							krkovice vepřová, 
						
						
							pepř, 
						
						
							olej, 
						
						
							víno bílé, 
						
						
							hořčice, 
						
						
							med, 
						
						
							sůl, 
						
						
							maso uzené, 
						
						
							sýr, 
						
						
							žampióny
						
					
 
	 
 
 
 
 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
	 
	 
 
 
Komentáře (31)