Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 494 kJ / 1 552 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 232,59 g |
| Tuky | 42,84 g |
| Vláknina | 16,14 g |
| Cholesterol | 582 mg |
| Sodík | 1,16 g |
| Sůl | 2,60 g |
| Sacharidy | 54,53 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí roláda v omáčce s vůní rozmarýnu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2WZW
Moje poznámka
Hovězí roláda v omáčce s vůní rozmarýnu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2WZW
Nejnovější recepty
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno před 8 hodinami
Belgické lanýže
Přidáno před 8 hodinami
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 9 hodinami
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 9 hodinami
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 11 hodinami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zdravý makový koláč
Janicee před 3 hodinami
Tradiční linecké cukroví
kamila.k před 5 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
vladhn před 5 hodinami
Čokoládové crinkles s bílým kabátkem
Pajafaja před 6 hodinami
Košíčky plněné ořechovou náplní
marhau před 7 hodinami
Tvarohová štola
[email protected] před 7 hodinami
Vanilkové rohlíčky
Libotovska před 8 hodinami
Koňakové košíčky
kvetka před 9 hodinami
Hovězí polévka
Kajkajak před 9 hodinami
Nejlepší marokánky
Lada008 před 10 hodinami
Tématické fráze:
hovězí rolada recepty,
hovězí roláda,
hovězí na rozmarynu,
hovězí maso na rozmarýnu,
hovězí péro,
hovězí roláda apetit,
hovězí roláda recept,
hovězí maso recepty,
recept na hovězí roládu,
hovězí maso na roládu,
maso na hovězí roládu,
roláda z hovězího masa,
roláda,
apetito hovezi rolada,
roláda z předního hovězího masa,
hovězí přední roláda,
recepty hovězi rolada,
hovězí roštěná apetit,
omacky k hovězí roládě,
hovězí rozmarýn
Suroviny:
maso hovězí,
míchané mleté maso,
cibule,
paprika,
brambory,
kapusta růžičková,
párky,
sýr apetito,
česnek,
zázvor,
rozmarýn sušený,
rozmarýn,
olej,
mouka,
sůl
Komentáře (10)
Já si hovězí plát na roládu předem potřu olejem a takhle ošetřenou uložím na dva dny do lednice. Až pak solím a plním a masko je velice brzo křehké.