Papriky plněné taliány s rajčatovou omáčkou
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 509 kJ / 1 078 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,14 g |
Tuky | 68,52 g |
Vláknina | 14,45 g |
Cholesterol | 409 mg |
Sodík | 2,84 g |
Sůl | 6,81 g |
Sacharidy | 53,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 11. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Papriky plněné taliány s rajčatovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LVMA
Moje poznámka
Papriky plněné taliány s rajčatovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LVMA
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 5 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 5 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 9 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 10 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 17 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fofr broskvový koláč
Jarda1972 před 1 minutou
Kuřecí stehna - jedna báseň
Skogfiolens před 31 minutami
Cuketová buchta
miryg13 před 56 minutami
Ovocné tvarohové knedlíky
Veronikalll před 2 hodinami
Thajské curry
Trol60 před 2 hodinami
Cibulová polévka s česnekem
Kajkajak před 3 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 5 hodinami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 5 hodinami
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 6 hodinami
Tématické fráze:
plněné papriky s rajčatovou omáčkou,
jak připravit taliány,
plněné papriky,
vaření taliánů,
recept pecene papriky s rajcatovou,
plnene papriky s omáckou,
plněné papriky s rajčatovou omáčku,
zapecene plněné papriky s rajcatovou,
plněné papriky s rajčaty,
recept na přípravu taliany,
zapečené taliany,
těstoviny taliany,
plnena paprika,
plonene papriky s rajcatovou omackou v troube,
taliány recepty,
peceny talian,
plněné papriky s rajcatovou omáčkou v troubě,
recept s taliány,
pouziti taliana v kuchyni,
taliány v receptech
Suroviny:
taliány,
paprika,
vejce,
kapary,
sůl,
žampióny,
česnek,
majoránka,
pepř,
máslo,
cibule,
pyré rajčatové,
rajče,
cukr,
šťáva limetková,
sůl,
máslo,
petržel
Komentáře (2)