Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 789 kJ / 2 579 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 188,88 g |
Tuky | 162,03 g |
Vláknina | 51,92 g |
Cholesterol | 360 mg |
Sodík | 510 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 80,40 g |
Postup přípravy
Pivní guláš podáváme s houskovým knedlíkem, ( těstovinami nebo pečivem).
Zveřejněno 26. 4. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Guláš z hovězího krku na feferonce a pivě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VyPo
Moje poznámka
Guláš z hovězího krku na feferonce a pivě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VyPo
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 5 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 11 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 12 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 7 minutami
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 1 hodinou
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 2 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 2 hodinami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 3 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 4 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 7 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 7 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 7 hodinami
Tématické fráze:
hovězí guláš z krku,
guláš z hovězího krku,
hovezi krk gulas,
hovezí guláš recept,
hovězí krk recepty,
hovězí guláš,
hovězí gulas na pivu,
hovězí krk recept,
hovězí krk recepty guláš,
hovězí krk na guláš,
hovezi gulas na pive,
hovězí krk,
hovezi krk na pive,
guláš s hovězího krku,
gulaš z krku,
recept na hovězí guláš,
hovězí guláš recepty,
hovezi gulaš s krku,
gulase z hoveziho krku,
recept na dobrý hovězí guláš
Suroviny:
krk hovězí,
cibule,
olej,
pivo světlé,
majoránka,
česnek,
protlak rajčatový,
sůl,
pepř,
paprika čerstvá červená,
chléb
Komentáře (20)
Ďakujem za vysvetlenie (a súhlas o paprike).
Protlak lze vynechat
Paní casinová vaří s protlakem - prý to guláš i zahustí
Já vařím bez protlaku a pouze "znalci" (jsou-li na protlak upozorněni) poznají rozdíl,...
No a jak jinými slovy píšete vy, tak já myslím že ty papriky jsou v rcp uvedené poněkud nepřehledně, ba přímo zašmodrchaně...
Ak niekto v zahraničí chce jedlo podľa receptu uvariť, je len na jeho fantázii ako dávkovať jednotlivé ingrediencie.
Taktiež uvádzate sušenú červenú papriku. V príprave sa ale nazýva chili paprička. Je rozdiel sušená paprika (napríklad ňora) a sušená chili paprička (napríklad cayena).
Ďakujem.
Casino
K receptu:
Líbí se mi Poznámka
S tmavým pivem zmíněným v kometářích by to asi bylo jak cumel
V rcp stojí: "restujeme za stálého míchání do ztmavnutí masa i cibule (aby se maso pěkně zatáhlo)"
Jj, ztmavlé maso je OK
btw musela som si vyguglit, co je to ptydepe
https://www.toprecepty.cz/df_forum.php?forum=4089
Také tak někdy dělávám,jen používám černé pivo.Příjde mi,že je pak šťáva pěkně tmavá