Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 201 kJ / 2 677 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,05 g |
Tuky | 80,72 g |
Vláknina | 25,45 g |
Cholesterol | 828 mg |
Sodík | 7,11 g |
Sůl | 17,66 g |
Sacharidy | 395,27 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí na dvojím zázvoru se špeclemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xVn9
Moje poznámka
Hovězí na dvojím zázvoru se špeclemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xVn9
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 4 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 15 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 19 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 23 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Toskánský bůček
poirotka před 18 minutami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 22 minutami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 1 hodinou
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 2 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 2 hodinami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 4 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 4 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 13 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 14 hodinami
Tématické fráze:
špecle na sladko,
specle s hovezim masem,
spätzle na sladko,
hovězí kostky na zázvoru,
vepřové se špeclemi,
hovězí maso a špecle,
recepty z hovězí zadní,
maso se špeclemi,
jídlo se špeclemi,
mlete maso se speclemi,
specle nasladko,
hovězí maso na zázvoru,
vepřový plátek se špeclemi,
sítko na špecle,
vaření hovězí maso na zázvoru,
hovězí na zázvoru,
špecle s hoveziho masa,
hovezi zadni spalicek,
jidla se speclema,
maso se špeclama
Suroviny:
hovězí zadní,
cibule,
zázvor čerstvý,
zázvor mletý,
hořčice plnotučná,
olej,
máslo,
sůl,
pepř,
bujón,
škrob,
mouka polohrubá,
vejce,
sůl,
máslo,
voda
Komentáře (26)