Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jelení kýta v zeleninové omáčce s brusinkami a perníkovým knedlíkem

Hodnocení receptu je 5,0 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 60 min

80 min (20 min příprava + 60 min tepelná úprava)

8. 11. 2022 16:29

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie11 717 kJ / 2 800 kcal
Bílkoviny145,29 g
Tuky163,47 g
Vláknina33,04 g
Cholesterol 691 mg
Sodík 3,16 g
Sůl7,67 g
Sacharidy171,67 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Místo ovocného čaje můžeme použít červené víno.

Koření můžeme svázat do kousku plátýnka nebo vložit do čajítka

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maris maris

10. 11. 2022 09:13

Marie Svarcova: a já moc děkuji za krásný komentář;-):-K:-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

9. 11. 2022 09:52

:-)<3:yes::yes: Vypadá to úžasně a určitě tak i chutná. Výborně se bude hodit o vánočních svátcích. Maruško děkuji za recept :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: kýta jelení, slanina, mrkev, celer, petržel, cibule, bobkový list, pepř černý, koření nové koření, jalovec, cukr třtinový, citron, čaj ovocný, brusinky, ghee, vývar masový, sůl, rohlík, perník na strouhání, vejce, mléko, máslo, mouka hrubá, koření do perníku, sůl

TopRecepty.cz

Jelení kýta v zeleninové omáčce s brusinkami a perníkovým knedlíkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5ynkA