Suroviny
Porce: pre viac osôb
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 478 kJ / 2 982 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 190,95 g | 
| Tuky | 165,91 g | 
| Vláknina | 66,54 g | 
| Cholesterol | 527 mg | 
| Sodík | 7,77 g | 
| Sůl | 19,00 g | 
| Sacharidy | 147,35 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Cachochbilli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qZyp
Moje poznámka
					
				
Cachochbilli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qZyp
Nejnovější recepty
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 36 minutami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 17 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 1 hodinou
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 1 hodinou
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 3 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 3 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 3 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 13 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 15 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 16 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 16 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 17 hodinami
						Tématické fráze:
						
							čachochbilli z hovězího masa, 
						
						
							kuře čachochbilli, 
						
						
							čachonhbilli, 
						
						
							bažant na víně podle dity p, 
						
						
							kuř s nádivkou po myslivecku, 
						
						
							ruská specialita recept, 
						
						
							kruti krky od sef kuchare, 
						
						
							tanatar, 
						
						
							recepty príprava kuraťa, 
						
						
							drubezi maso, 
						
						
							maso
						
					
						Suroviny:
						
							kuře, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř mletý, 
						
						
							paprika sušená sladká, 
						
						
							máslo, 
						
						
							cibule, 
						
						
							česnek, 
						
						
							petrželka, 
						
						
							rajče, 
						
						
							citron, 
						
						
							bobkový list, 
						
						
							víno bílé suché, 
						
						
							bazalka čerstvá, 
						
						
							koriandr, 
						
						
							kopr, 
						
						
							koření adžika
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
Komentáře (9)
Oblíbené jídlo Gruzínců. Kusy skopového nakrájíme jako na guláš a dáme dusiti s trochou polévky. Osolíme a řádně opepříme. Zatím několik hlavic cibule nakrájíme na kolečka a usmažíme dorůžova. Před dodušením masa přidáme k němu oloupané a na čtvrtky nakrájené brambory i usmaženou cibuli. Vše společně dodusíme.