Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 819 kJ / 1 391 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 140,18 g |
Tuky | 70,33 g |
Vláknina | 12,93 g |
Cholesterol | 306 mg |
Sodík | 1,24 g |
Sůl | 2,83 g |
Sacharidy | 44,01 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové kostky v jemné zeleninové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Lwy
Moje poznámka
Vepřové kostky v jemné zeleninové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Lwy
Nejnovější recepty
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno před 13 hodinami
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 19 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 20 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 21 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 21 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kanellbular - skořicové šneky
Lejji_ před 2 minutami
Falešná dršťková z hlívy
oring před 2 hodinami
Mrkvová buchta
veronika_straka před 2 hodinami
Cuketová buchta
mamina58 před 13 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 16 hodinami
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 16 hodinami
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 17 hodinami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 18 hodinami
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 18 hodinami
Houbové rizoto
Konstantin. před 18 hodinami
Tématické fráze:
omáčky z vepřového,
vepřové kostky na zelenine,
vepřová omáčka se zeleninou,
omáčka z vepřového,
veprove kostky v omacce masa omacky,
vepřová omáčka recept,
vepřové kostky,
jemná zeleninová omáčka,
zeleninová omáčka s vepřovym masem,
omacky zeleninou z veproveho masa,
omáčka z vepřového masa,
vepřová omáčka,
omáčka z vepřového se zeleninou,
omáčky z vepřového masa se zeleninou,
omáčky z vepřových kostek,
kureci s mrkvi a lecem a knedlou,
omacka z veproveho na zelenine,
vepřové maso s rozmixovanou zeleninou,
omáčka z vepřového masa a zeleninou,
vepr.ragu
Suroviny:
maso vepřové,
cibule,
mrkev,
kořen petržele,
celer,
smetana sladká,
vývar kuřecí,
hořčice plnotučná,
bobkový list,
koření nové koření,
jalovec,
pepř celý,
šťáva citronová,
cukr krystal,
slanina uzená,
olej
Komentáře (7)