Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 407 kJ / 1 053 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,12 g |
Tuky | 61,55 g |
Vláknina | 15,60 g |
Cholesterol | 328 mg |
Sodík | 1,05 g |
Sůl | 2,45 g |
Sacharidy | 20,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Česneková plec se žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yBLP
Moje poznámka
Česneková plec se žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yBLP
Nejnovější recepty
Hráškové řízečky
Přidáno před 6 hodinami
Tarhoňa s kuřecím masem a pikantní rajčatovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
Přidáno před 8 hodinami
Proteinové ovesné vločky s malinovým proteinem a hořkou čokoládou
Přidáno 10. 7. 2025 15:47:10
Rýžové nudle se zeleninou, sójovými kousky a arašídovou omáčkou
Přidáno 10. 7. 2025 15:39:58
Roláda Harlekýn podle Míši Landové
Přidáno 10. 7. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cikánské řízky
Liberko před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Injathefox před 4 hodinami
Cuketovo sýrové kuličky
iveta.kroul před 5 hodinami
Pikantní vepřová kýta
rastislav007 před 5 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
juannita před 6 hodinami
Těstovinový salát s lilkem
TondaJ před 6 hodinami
Meruňkový koláč s drobenkou
Malinka89 před 8 hodinami
Pečená krkovice s lilkem a smetanou
Kovisova před 9 hodinami
Meruňkový koláč s tvarohem a drobenkou
Malinka89 před 9 hodinami
Kuře na tymiánu
Jan Nemec před 10 hodinami
Tématické fráze:
vepřová plec,
plecko na žampionech,
veprova plec na cesneku s ryzi,
plec se žampiony,
vepřová plec na zelenině,
recepty nudlicky plecko na šťávě,
plecko se žampiony,
veprova plec zampiony chilli,
žampiony recepty,
vepřová plec recept,
vepřová plec na žampionech
Suroviny:
plec vepřová,
žampióny,
česnek,
cibule,
špek uzený,
sůl,
pepř mletý,
rozmarýn,
vývar,
jíška
Komentáře (3)
...papriku používám rád (krom uzené, té jsme nějak nepřišel na chuť), ale většinou ne tam, kde přidávám bylinky