Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 448 kJ / 1 780 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 221,96 g |
Tuky | 43,74 g |
Vláknina | 57,40 g |
Cholesterol | 650 mg |
Sodík | 581 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 117,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 6. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Trhané vepřové maso na pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pvxV
Moje poznámka
Trhané vepřové maso na pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pvxV
Nejnovější recepty
Liptovská pomazánka
Přidáno před 3 hodinami
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 11 hodinami
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno 15. 10. 2025 13:00:02
Domácí zelí s mrkví
Přidáno 15. 10. 2025 11:01:01
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ledvinky na paprice
Sahula před 3 minutami
Segedínský salát podle ČSN
pavelcicha před 2 hodinami
Ševcovský mls II.
redwinn před 3 hodinami
Piškotový dort s tvarohem a jahodovým želé
Lunaskira před 3 hodinami
Sýrovo - kuřecí placičky
Standa67 před 3 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Veruli před 4 hodinami
Halali - zelenina na "svíčkovou" omáčku
Orbitka před 4 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Darwin před 6 hodinami
Pečené gnocchi se žampiony a cibulí
Jan Nemec před 6 hodinami
Dušené zelí s uzeným a cizrnou
Mirrika před 6 hodinami
Tématické fráze:
trhané vepřové recept,
trhané vepřové,
trhané vepřové plecko,
maso na pivu,
trhaná vepřová plec,
recept na trhané maso,
trhané maso recept,
jak připravit trhané maso,
trhané vepřova plec,
trhrané vepřové maso,
trhaný vepřový,
trhané maso,
trhane maso v sádle,
trhané maso na na černém pivu,
trhany špízy,
trhane pečené koleno,
vepřová plec trhané maso,
trhane plecko,
pečené maso trhané,
pečené trhané vepřové maso
Suroviny:
plec vepřová,
cibule,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
kmín drcený,
pivo světlé,
cibule,
hořčice plnotučná,
okurky sterilované,
feferonka sterilovaná,
chléb
Komentáře (4)