Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 520 kJ / 1 080 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,12 g |
| Tuky | 2,94 g |
| Vláknina | 37,21 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 93 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 212,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bulgur s hlívou a zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Z1L
Moje poznámka
Bulgur s hlívou a zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Z1L
Nejnovější recepty
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 40 minutami
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 1 hodinou
Kapr na křenu
Přidáno před 16 hodinami
Likérové cukroví
Přidáno před 20 hodinami
Sváteční vánočka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 23 hodinami
Kokosky ze tří surovin podle Kamily Nývltové
Přidáno 11. 12. 2025 08:00:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
LUCAH před 41 minutami
Kokosové tyčinky špaldové
80Katerina.M před 52 minutami
Vánoční bramborový salát se sojanézou
puppystaff1993 před 10 hodinami
Celerová pomazánka s nádechem česneku
Olympus před 11 hodinami
Šlehačkové cukroví
KekkyPetra před 11 hodinami
Vánočka II
Sojkal před 12 hodinami
Citronové rohlíčky
Terka39 před 13 hodinami
Nejlepší nadýchané muffiny
VerunkaBerunka před 13 hodinami
Uherská pěna
Daami před 15 hodinami
Tématické fráze:
bulgur s hlívou,
bulgur s hlívou ústřičnou,
hliva ustricna se zeleninou a bulgurem,
bulgur s s hlívou,
bulgur s hlivou a riccottou,
bulgur s hlívy ústřičné,
bulgur recept,
top recepty bulgur,
burgur s hlívou,
s hlivou,
hliva bulgur brokolice,
bulgur se zeleninou a hlivou ustricnou,
bulgur s hlívou ústřčnou,
zeleninový bulgur s hlíva ústřičná,
zeleninový bulgus s hlívou,
bulgur s hlívou ústřičnou a zeleninou
Suroviny:
bulgur,
mrkev,
celer,
pórek,
hrášek mražený,
květák,
cibule,
hlíva ústřičná,
žampióny,
česnek,
sůl,
pepř,
olej olivový
Komentáře (3)