Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 100 kJ / 741 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 103,96 g | 
| Tuky | 24,60 g | 
| Vláknina | 5,94 g | 
| Cholesterol | 225 mg | 
| Sodík | 7,28 g | 
| Sůl | 17,90 g | 
| Sacharidy | 24,10 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Ze svíčkové si připravíme 3 medailónky, lehce rozklepeme, osolíme, opepříme, zakápneme sójovou omáčkou, olivovým olejem a necháme dvě hodiny odležet.
	Krok 2: Naložený maso prudce opečeme z obou stran na olivovým oleji. Na vypeklém tuku opečeme fazolový lusky a přidáme nadrobno nakrájený rajče, papriku, šalotku, kostky lilku, nastrouhaný česnek a nudličky zázvoru.
	Krok 3: Osolíme, opepříme, přidáme cukr, ústřicovou omáčku a dusíme asi 3 minuty pod pokličkou.
Zveřejněno 3. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Steak podle Bruce Willise
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rY8w
Moje poznámka
					
				
Steak podle Bruce Willise
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rY8w
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 7 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 9 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 11 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 14 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 15 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 3 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 5 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 6 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 6 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 7 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 8 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 8 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 9 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 9 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 9 hodinami
						Tématické fráze:
						
							hovězí svíčková recepty, 
						
						
							recept steak, 
						
						
							recept na steak, 
						
						
							steak recepty, 
						
						
							steak, 
						
						
							hovězí steaky recepty, 
						
						
							hovězí maso recepty, 
						
						
							steak ze svíčkové, 
						
						
							omáčka na steak recept, 
						
						
							steaky ze svíčkové, 
						
						
							steak z hovězí svíčkové, 
						
						
							hovězí svíčková steak, 
						
						
							na čem smažit steak, 
						
						
							omáčka na steaky, 
						
						
							recepty steak, 
						
						
							steak jinak, 
						
						
							smažení steaku, 
						
						
							steak svíčková, 
						
						
							steaky recepty, 
						
						
							mail willisb.com loc:cz
						
					
						Suroviny:
						
							svíčková hovězí, 
						
						
							česnek, 
						
						
							cibule šalotka, 
						
						
							paprika čerstvá žlutá, 
						
						
							zázvor čerstvý, 
						
						
							pepř, 
						
						
							omáčka sojová, 
						
						
							lusky fazolové, 
						
						
							lilek, 
						
						
							rajče, 
						
						
							libeček, 
						
						
							cukr krystal, 
						
						
							sůl, 
						
						
							ústřicová omáčka, 
						
						
							olej olivový
						
					
	
			
Komentáře (14)
A nebo sádlo.Kdo má vysoký cholesterol,volí olej,ale sádlo tomu dodá i chuť.Zase, tak často nesmažíme,alespoň u nás ne a nemáme žádné zdravotní problémy,takže domácí sádlo je dobré.Mně osobně nechutná olivová příchuť na smažených pokrmech a nepoužívám ho.Jen panenský do salátů na studeno..
Jinak recept vypadá chutně.
Královno,prosím,mohla bys upravit popis receptu?Byla by velká škoda neznámkovat jinak výtečný recept ,jen kvůli češtině.Já bych si raději početla o oleji,než o napsání receptu.Děkuji ti moc.
A v tom dalším s tebou nadšeně souhlasím. Víš, já žiji od roku 1985 v USA a tahle "nová" čeština mně ničí a drásá.
Ale jinak, tenhle steak je marinovaný jen v sojovce a v jednoduchosti je krása. Bodík přidávám.