Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 898 kJ / 1 888 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,23 g |
Tuky | 76,56 g |
Vláknina | 26,86 g |
Cholesterol | 1,20 g |
Sodík | 3,47 g |
Sůl | 8,34 g |
Sacharidy | 186,13 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapékaný květák s libečkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M81A
Moje poznámka
Zapékaný květák s libečkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M81A
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 10 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
Přidáno před 10 hodinami
Pão de Queijo
Přidáno před 11 hodinami
Rohlíky I
Přidáno před 14 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 14 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Medové kokosové rohlíčky
Danna před 34 minutami
Kynutý knedlík
RadkaaK před 42 minutami
Sušená rajčata v olejové lázni
oldvlk před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
Anche před 1 hodinou
Pečené nudličky z kapra
ZboSy před 2 hodinami
Listové šátečky plněné šimlovou nádivkou a švestkami
ZboSy před 3 hodinami
Vydatná vločková polévka s česnekem
Nanda91 před 3 hodinami
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 8 hodinami
Vepřová po bulharsku
Kajkajak před 10 hodinami
Knedlík z domácí pekárny
vladhn před 10 hodinami
Tématické fráze:
rychlé recepty na zapečený květák,
zapecený kveták,
květák recepty,
květák pečený vcelku,
zapečený květák s těstovinami,
zapečený květák s libečkem,
pečený květák vcelku,
zapečená květáková hlava,
brambory s libečkem,
posli recept zapeceny kvetak,
vaření s libečkem,
pošli recept květák,
recepty z květáku,
zapékají květák,
zapecený kvetak s cuketou a bramborama,
zapečená květák,
s libečkem,
maminčiny recepty květák,
zapečený květák s brambory a libečkem,
květak zapečený v remosce
Suroviny:
brambory,
květák,
libeček,
vejce,
česnek,
sýr niva,
sýr cihla,
rajče,
sůl,
pepř,
koření adžika
Komentáře (3)