Bavorské vdolečky
Vláčné vdolečky jsou sice bavorské, ale v Čechách jsou jako doma. S povidly a tvarohem tvoří sladkou vzpomínku na dětská léta a ušpiněný nos. Nejlepší jsou ještě čerstvé, těsně před vychladnutím.
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bavorské vdolečky
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yXkP
Moje poznámka
Bavorské vdolečky
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yXkP
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 17 minutami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 1 hodinou
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 4 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 5 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 13 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 13 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 54 minutami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 1 hodinou
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 1 hodinou
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 2 hodinami
Sýrová roláda
Fitulka před 2 hodinami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 2 hodinami
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 4 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 4 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 11 hodinami
Tématické fráze:
bavorské vdolečky,
bavorské vdolky jednoduché,
bavorské vdolečky recept,
bavorské vdolečky maminčiny recepty,
bavorské vdolky,
recept na bavorske vdolecky,
české vdolky recept,
bavorské vdolky recept,
recept na bavorské vdolky,
bavorské vdolky z kynutého těsta,
vdolečky,
recept na jednoduche bavorske vdolecky,
bavorské vdolky smažené,
rychle bavorske vdolecky,
rychlé vdolečky,
vdolečky recept,
smažené vdolečky,
recept bavorske vdolecky,
recept na vdolečky,
recepty bavorské vdolečky
Suroviny:
mouka polohrubá,
mléko,
droždí čerstvé,
máslo,
cukr,
žloutek,
sůl,
tvaroh,
povidla švestková,
olej
Komentáře (35)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
A přidala jsem dvě lžíce rumu do těsta
Takže již nikdy, zůstanu u osvedcenych receptu
Jak správně smažit koblihy, aby byly propečené a nebyly spálené? Video poradí