Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 942 kJ / 2 615 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,74 g |
Tuky | 152,62 g |
Vláknina | 27,16 g |
Cholesterol | 53 mg |
Sodík | 21,61 g |
Sůl | 57,85 g |
Sacharidy | 181,41 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 11. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlá toskánská polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkNP
Moje poznámka
Rychlá toskánská polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkNP
Nejnovější recepty
Směs mořských plodů obalená a smažená
Přidáno před 2 hodinami
Pomazánka ze sýrů a šunky
Přidáno před 12 hodinami
Křenová pomazánka se sýrem
Přidáno před 17 hodinami
Koláč z lišek
Přidáno před 19 hodinami
Kančí řízky se zeleninou
Přidáno před 20 hodinami
Sachr dort z jablek
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pavliny halušky
terundela před 37 minutami
Hrnková bábovka
lunav1 před 2 hodinami
Hruškový špaldový perník
Brumaire před 13 hodinami
Kuřecí mexické nudličky
Tally před 14 hodinami
Česnekový bůček na pivě
lubosykora1 před 14 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Rradka před 16 hodinami
Cikánské kuře
Sahula před 16 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
Sahula před 16 hodinami
Pečený losos s bazalkou a rajčaty
Alenas23 před 16 hodinami
Borůvkový kynutý koláč
76alena před 17 hodinami
Tématické fráze:
toskánská rajčatová polévka,
toskánská fazolová polévka,
polévka z fazolových lusků,
toskánská rajská polévka,
tomatová polévka recept,
fazolová polévka z lusků,
rajčatová polévka z toskánska,
rajská polévka toskánská,
rychlá polévka,
tomatová fazolová polévka,
tomatová polévka s bazalkou,
rychla tomatova polevka,
papriková polévka,
toskánska vepřová krkovička,
rajcatova polevka toskanska,
toskánská tomatová,
toskánská fazolová,
toskánské koření,
toskánská rajčatová,
toscanská polévka recept
Suroviny:
bujón,
šťáva rajčatová,
rajče cherry,
lusky fazolové,
olej olivový,
česnek,
sůl,
cukr,
koření provensálské,
rohlík,
sýr tvrdý,
šunka,
máslo
Komentáře (3)