Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 942 kJ / 2 615 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,74 g |
Tuky | 152,62 g |
Vláknina | 27,16 g |
Cholesterol | 53 mg |
Sodík | 21,61 g |
Sůl | 57,85 g |
Sacharidy | 181,41 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 11. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlá toskánská polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkNP
Moje poznámka
Rychlá toskánská polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkNP
Nejnovější recepty
Králík s houbovou smetanovou omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Líné koláče
Přidáno před 10 hodinami
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno 17. 8. 2025 15:31:28
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno 17. 8. 2025 15:22:10
Zapečené plátky patizonu
Přidáno 17. 8. 2025 15:15:19
Staročeské čápy s mákem, švestkami a zakysanou smetanou
Přidáno 17. 8. 2025 15:06:46
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jogurtová zmrzlina 2
vaclavagregrova před 59 sekundami
Domácí kečup
MarketaBod před 11 minutami
Fazolová kyselá polévka
TondaJ před 37 minutami
Marinovaná křidélka z horkovzdušné fritézy
lucie.jechova před 2 hodinami
Jablková pomazánka
Merylas před 2 hodinami
Dvacetiminutový švestkový koláč
Romana20 před 2 hodinami
Kynutý koláč se švestkami a mákem podle Češky z Česka
veronika_straka před 2 hodinami
Uzená žebra - prostě jen uvařená
Kajkajak před 2 hodinami
Květáková polévka II
Kajkajak před 2 hodinami
Pravý vepřový guláš
schierl před 2 hodinami
Tématické fráze:
toskánská rajčatová polévka,
toskánská fazolová polévka,
polévka z fazolových lusků,
toskánská rajská polévka,
tomatová polévka recept,
fazolová polévka z lusků,
rajčatová polévka z toskánska,
rajská polévka toskánská,
rychlá polévka,
tomatová fazolová polévka,
tomatová polévka s bazalkou,
rychla tomatova polevka,
papriková polévka,
toskánska vepřová krkovička,
rajcatova polevka toskanska,
toskánská tomatová,
toskánská fazolová,
toskánské koření,
toskánská rajčatová,
toscanská polévka recept
Suroviny:
bujón,
šťáva rajčatová,
rajče cherry,
lusky fazolové,
olej olivový,
česnek,
sůl,
cukr,
koření provensálské,
rohlík,
sýr tvrdý,
šunka,
máslo
Komentáře (3)