Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 916 kJ / 1 653 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,47 g |
Tuky | 43,02 g |
Vláknina | 52,18 g |
Cholesterol | 66 mg |
Sodík | 266 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 206,66 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 12. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolajda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpgy
Moje poznámka
Fazolajda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpgy
Nejnovější recepty
Zabaglione s jahodami
Přidáno před 8 hodinami
Drůbeží játra na rajčatech s opečenou polentou
Přidáno před 13 hodinami
Spicy chicken tenders
Přidáno před 14 hodinami
Jednoduché řezy s kakaovým krémem
Přidáno před 17 hodinami
Toast à la turecká vejce cilbir
Přidáno 31. 5. 2025 12:12
Brambory v pažitkové omáčce se sýrem
Přidáno 30. 5. 2025 15:37
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rebarborový koláč s tvarohem a skořicí
martiline před 6 hodinami
Krkovička na houbách sušených a nakládaných
MarcelaPa před 7 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Irena_Hrr před 8 hodinami
Rychlý čočkový salát
Cejenka před 8 hodinami
Medová kuřecí prsa
Gustavo před 8 hodinami
Omáčka z hlívy ústřičné
Renefer před 9 hodinami
Jahodová zmrzlina
Vilem1 před 9 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Cejenka před 10 hodinami
Rychlé tvarohové knedlíky
Jana Jurikova před 11 hodinami
Ředkvičková pomazánka s pomazánkovým máslem
Lenina 123 před 11 hodinami
Tématické fráze:
česnek a ozón,
brambory do fazolacky,
recept slovenské fazolačky,
dort s motýlkem galerie,
fazolacky s uzenym,
bobkový list do fazolačky,
recept lusteninove polevky
Suroviny:
fazole,
pepř celý,
bobkový list,
česnek,
brambory,
mléko,
smetana na vaření,
olej,
mouka polohrubá,
paprika sušená sladká,
sůl,
ocet
Komentáře (10)
Tento recept je zajímavě ,,vyumělkovaný,, , což u nás na vesnickém slováckém stole se nemusí. Zejména brambory, mléko a smetana .Ale proč ne, určitě ji zkusím.
A TO NADÝMÁNÍ SE JEDNODUŠE ŘEŠÍ. JAK?
To vše napíšu v mojem novém receptě pod názvem ,,FAZULOVÁ POLÉVKA Z ŽERAVIC,, . Tradice přípravy této fazulové polévky má kořeny kolem roku 1850, kdy ji vařívali moji pra pra pra přeci a vždy prastařenka říkala , že to má od prastařenky.
JÁ JEJ JEN TROCHU UPRAVIL PODLE SVOJJÍ CHUTĚ A RODINNÉ TRADICNÍ ZVYKLOSTI.
,,TOŠ TAK,,