Fazolajda

cathleen Kuchařka: cathleen

Polévky 5 názorů

Suroviny

250 g fazolí
celý pepř
2 bobkové listy
2 stroužky česneku
4 větší brambory
500 ml mléka
100 ml smetany
2 lžíce oleje
2 lžíce polohrubé mouky
lžička sladké papriky
sůl
ocet
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Den předem namočené fazole vaříme s bobkovým listem, pepřem a rozetřeným česnekem do poloměkka.

  2. Přidáme kostky brambor, sůl a dál vaříme.

  3. Přilijeme mléko a smetanu a jakmile polévka začne znovu vařit, zahustíme ji jíškou z oleje a mouky, obarvenou mletou paprikou.

    Opatrně dochutíme octem a podáváme.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 2 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Fazolajda

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: česnek a ozón dort s motýlkem galerie fazolacky s uzenym bobkový list do fazolačky recept lusteninove polevky

Zapomněl/a jsem heslo