Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 967 kJ / 1 904 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,48 g |
Tuky | 101,86 g |
Vláknina | 34,50 g |
Cholesterol | 1,66 g |
Sodík | 801 mg |
Sůl | 1,67 g |
Sacharidy | 140,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 12. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Houbovec z Chuchelny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OYjY
Moje poznámka
Houbovec z Chuchelny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OYjY
Nejnovější recepty
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno před 1 hodinou
Bramborové chipsy z HF
Přidáno před 4 hodinami
Grilovací marináda s polotmavým pivem
Přidáno před 13 hodinami
Kachní játra s uzeným bůčkem na bílém víně
Přidáno před 13 hodinami
Rychlé třešňové řezy v remosce
Přidáno před 16 hodinami
Losos na másle s česnekem, špenátem a houbami ve smetanové omáčce
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Podmáslová buchta s jahodami a křupavou drobenkou
Ivicivi před 14 minutami
Grilované krevety
Fitulka před 1 hodinou
Smažený sýr "bez smažení"
Fitulka před 1 hodinou
Masové koule na žampionech
Fitulka před 1 hodinou
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Standby před 1 hodinou
Žampiónová polévka
Janysekm před 2 hodinami
Jednoduché langoše
PetrZappa před 3 hodinami
Květákové placičky
TondaJ před 4 hodinami
Bílkový chlebíček
stefi.f47 před 5 hodinami
Sýrové smaženky – socialistické
Kajkajak před 11 hodinami
Tématické fráze:
houbovec,
houbovec z čerstvých hub,
houbovec ze sušených hub,
bramborový houbovec,
houbovec recept,
hubník, houbovec,
houby do mražáku,
bramborový hubník,
recept na houbovec,
sladký houbovec,
vánoční houbovec,
houbovec z cerstvich hub,
hubník houbovec,
zamrazení bedel,
zamrazení bedel,
sušené houby z kauflandu,
houbovec z mražených hub,
jak se dělá hubovec,
bedla uchování,
hubník z čerstvých hub
Suroviny:
houby,
sůl,
petrželka,
libeček,
květ muškátový,
pepř,
smetana sladká,
mouka polohrubá,
vejce,
tuk,
strouhanka
Komentáře (7)