Postup přípravy
Zveřejněno 29. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vločková smetanová polévka se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G5R3
Moje poznámka
Vločková smetanová polévka se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G5R3
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v troubě
Přidáno před 5 hodinami
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 9 hodinami
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 10 hodinami
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 11 hodinami
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nebeský koláč
Janja před 4 hodinami
Domácí kmínový chleba
BarboraEis před 5 hodinami
Jogurtový dip s česnekem
Kajkajak před 6 hodinami
Pizza šneky
Kajkajak před 6 hodinami
Mléčná polévka
Kajkajak před 6 hodinami
Květáková omáčka Alfredo
adelaku před 7 hodinami
Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché
DavidVolvo před 7 hodinami
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 8 hodinami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 8 hodinami
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 8 hodinami
Tématické fráze:
smetanová zeleninová polévka,
vločková polívka,
zeleninova smetanova polevka,
vločková polévka,
polivka vlockova,
jak se dela vlockova polívka,
smetanova polevka zeleninova,
zeleninová polévka smetanová,
zeleninová polévka se smetanou,
vaření vločková polivka,
vločková polévka na paprice,
rrecept na vločkovou polévku se zeleninou,
bramborova polevka s vlockami a zeleninou,
nahrada masoxu libecek,
smetanová zeleninová polévka recept,
zelenina do polévky,
top recepty vločková polévka,
vločková polévka s houby,
polivka z vlockova,
zeleninova polevka s vlockami
Suroviny:
máslo,
mrkev,
petržel,
celer,
vločky,
kapusta,
paprika čerstvá červená,
cibule,
česnek,
květák,
kmín celý,
masox,
sůl,
pepř bílý,
smetana sladká,
petrželka,
libeček
Komentáře (3)