Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 157 kJ / 2 667 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 73,63 g |
| Tuky | 48,37 g |
| Vláknina | 23,68 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 172 mg |
| Sůl | 0,36 g |
| Sacharidy | 472,34 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kynutý perníkový závin se sušeným ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yo9w
Moje poznámka
Kynutý perníkový závin se sušeným ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yo9w
Nejnovější recepty
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 1 hodinou
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 2 hodinami
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 3 hodinami
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 7 hodinami
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 20 hodinami
Fleky se zelím
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 2 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 4 hodinami
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 4 hodinami
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 6 hodinami
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 6 hodinami
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 6 hodinami
Květáková polévka
Eva_H před 16 hodinami
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 18 hodinami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 19 hodinami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 19 hodinami
Tématické fráze:
kynutý povidlový závin,
kynutý závin s povidly,
perníkový štrůdl,
kynutý závin s perníkem,
kynutý závin,
kynutý závin z domácí pekárny,
štrůdl ze žitné mouky,
recepty pečeme se sušeným ovocem,
povidlový závin kynutý,
jak srolovat závin,
perníkový chléb,
štrůdl z kynutého těsta,
škvarkový závin,
strudl z zitne mouky,
kynutý závin povidlový,
recepty se sušeným ovocem,
perníkový chleba,
domácí kynutý závin z pekárny,
kynutý perník v domácí pekárně,
recept pernikova strudl
Suroviny:
voda,
cukr,
vejce,
droždí,
tuk hera,
mouka žitná chlebová,
mouka polohrubá,
mouka hladká,
kakao granko,
sůl,
kůra citronová,
šťáva citronová,
koření do perníku,
skořice,
povidla švestková,
kůra citronová,
ořechy strouhané,
rozinky,
meruňky sušené,
lupínky mandlové
Komentáře (35)
Zkus to z poloviny nebo 2/3 surovin. Povede se, uvidíš
Iljuso, ten tvůj fotopostup je fakt umělecké dílo!
Ešte dnes sú chutné, nevysušené...Kto chce niečo netradičné a má rád perník, nebude ľutovať...Peknú nedeľu!
Musela jsem to nějak do pekárny "nacpat", těsta bylo hodně, už jsem i začala přemýšlet, že bych to dala do bábovkové formy a pekla v tom
Ještě jsem ti chtěla napsat, že jsem do těsta přidala lžičku kakaa, máme rádi kakaovou příchuť v perníku
Iljušo, moc hezké fotečky, tys upekla něco jako perníkový oblak! (Takto se píkává vanilkový oblak..)