Nadívaná kachna s divokým zelím
Suroviny
Porce: 6 i více
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 30 109 kJ / 7 196 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 350,52 g |
| Tuky | 497,25 g |
| Vláknina | 70,20 g |
| Cholesterol | 1,96 g |
| Sodík | 6,37 g |
| Sůl | 12,83 g |
| Sacharidy | 264,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nadívaná kachna s divokým zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mqQr
Moje poznámka
Nadívaná kachna s divokým zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mqQr
Nejnovější recepty
Losos podle Marka Raditsche
Přidáno před 2 hodinami
Vaječná omeleta s tuňákem, sýrem a slaninou
Přidáno před 2 hodinami
Pomerančové cukroví
Přidáno před 3 hodinami
Jehněčí guláš s kapií
Přidáno před 13 hodinami
Kapr na asijský způsob podle Marka Raditsche
Přidáno před 19 hodinami
Jablkový koláč z pánve
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zdravý banánový chlebík
jitkaspate před 31 minutami
Mřížkový koláč - osvědčený
Evellinka před 44 minutami
Biskupský chlebíček
HelenaR před 1 hodinou
Rychlá tvarohová buchta hrnková
verydlask před 2 hodinami
Řízky z mletého masa, sýru a mrkve
Leni1970 před 3 hodinami
Perníčky naší Haničky
Sova1 před 3 hodinami
Pikantní buřty na pivu a Moravance
Slavista62 před 7 hodinami
Fofr broskvový koláč
Martula před 13 hodinami
Mleté maso na špagety
Kajkajak před 15 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
AgirED před 15 hodinami
Tématické fráze:
jak naložit kachnu,
kachna se zelím,
pečená kačena s nádivkou,
nadívaná kachna,
jak vykostit kachnu,
divoká kachna s nádivkou,
pečená kachna s nádivkou,
kachna s nadivkou,
pečená kachna nadívaná,
příprava divoké kachny,
kachna recepty,
recepty kachna s nadivkou,
divoká kachna příprava,
jak naložit kačenu,
vykostit kachnu,
naložit kachnu,
kačena s nádivkou,
vykoštění kachny,
nadívaná kačena,
priprava kachny divoke
Suroviny:
kachna,
maso uzené,
slanina uzená,
žemle,
mléko,
vejce,
petrželka,
bok vepřový,
sůl,
kmín celý,
pepř,
květ muškátový,
ořech muškátový,
česnek,
zelí červené,
víno červené,
cibule,
sádlo,
mouka hladká,
ocet,
cukr,
koření nové koření,
bobkový list,
sůl,
kmín celý
Komentáře (6)
www.clupmi.blog.cz