Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 722 kJ / 2 802 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,30 g |
Tuky | 83,73 g |
Vláknina | 17,34 g |
Cholesterol | 586 mg |
Sodík | 6,71 g |
Sůl | 16,66 g |
Sacharidy | 420,08 g |
Postup přípravy
Krok 1: Program těsto.
Krok 2: Vytvarujeme housky, rohlíky, uzly atd.
Krok 3: Potřeme vajíčkem a pečeme cca 20 minut při 180°C.
Zveřejněno 13. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sádlové uzly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/83ng
Moje poznámka
Sádlové uzly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/83ng
Nejnovější recepty
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 14 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 18 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno 2. 9. 2025 09:10:08
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrachová kaše s cibulkou
alus.s před 40 minutami
Cikánské řízky
hd.monthy před 50 minutami
Pečená švestková povidla
Katerain před 1 hodinou
Minutková krkovička (křehká)
lunav1 před 1 hodinou
Kuřecí kung pao z letáku Albert
Radka61 před 2 hodinami
Domácí kečup
Marfyk před 2 hodinami
Banánové lívance
Mazej před 2 hodinami
Rychlá tvarůžková pomazánka
Slavista62 před 3 hodinami
Tagliatelle s koprovým pestem
ZboSy před 3 hodinami
Tatarák z olomouckých tvarůžků
Slavista62 před 3 hodinami
Tématické fráze:
sádlové housky,
sádlové koule,
sadlove placky,
domácí sádlové housky,
houska uzel,
pečené uzle,
uzle,
pečeme uzly,
sádlové moučníky,
vajica plnena,
housky špagetka recept,
recepty domácí sádlové housky,
housky uzle,
těsto uzly,
domácíuzle,
recept na uzly,
domácí uzle,
recept na domácí sádlové housky,
jak udelat z testa uzel,
recept na uzle
Suroviny:
mléko,
vejce,
sádlo,
sůl,
cukr,
mouka polohrubá,
droždí čerstvé
Komentáře (6)