Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 722 kJ / 2 802 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,30 g |
Tuky | 83,73 g |
Vláknina | 17,34 g |
Cholesterol | 586 mg |
Sodík | 6,71 g |
Sůl | 16,66 g |
Sacharidy | 420,08 g |
Postup přípravy
Krok 1: Program těsto.
Krok 2: Vytvarujeme housky, rohlíky, uzly atd.
Krok 3: Potřeme vajíčkem a pečeme cca 20 minut při 180°C.
Zveřejněno 13. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sádlové uzly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/83ng
Moje poznámka
Sádlové uzly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/83ng
Nejnovější recepty
Chlupaté knedlíky z cukety
Přidáno před 8 minutami
Nepečený jahodový dortík
Přidáno před 2 hodinami
Vrabec moravskočeský
Přidáno před 16 hodinami
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno 14. 7. 2025 06:30:03
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno 13. 7. 2025 14:35:01
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno 13. 7. 2025 14:23:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečený tvaroh s rybízem nebo jiným ovocem
Velkymlsoun před 24 minutami
Kuřecí špízy
Renata1988 před 6 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Adrienalis před 8 hodinami
Žampiony - snadno a rychle
Kajkajak před 8 hodinami
Meruňkový koláč výborný
Ennia před 13 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
wolfboss před 15 hodinami
Rajčatovo-okurkový salát s mátou
Dasaja před 17 hodinami
Květák pečený v sýrové strouhance
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 18 hodinami
Brokolicový nákyp
Helen.salemiynah před 18 hodinami
Jablíčková rychlovka
Fitulka před 18 hodinami
Tématické fráze:
sádlové housky,
sádlové koule,
sadlove placky,
domácí sádlové housky,
houska uzel,
pečené uzle,
uzle,
pečeme uzly,
sádlové moučníky,
vajica plnena,
housky špagetka recept,
recepty domácí sádlové housky,
housky uzle,
těsto uzly,
domácíuzle,
recept na uzly,
domácí uzle,
recept na domácí sádlové housky,
jak udelat z testa uzel,
recept na uzle
Suroviny:
mléko,
vejce,
sádlo,
sůl,
cukr,
mouka polohrubá,
droždí čerstvé
Komentáře (6)