Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 806 kJ / 1 866 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 144,29 g |
Tuky | 134,50 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 356 mg |
Sodík | 2,75 g |
Sůl | 6,83 g |
Sacharidy | 17,70 g |
Postup přípravy
Podaváme s haluškami a zdobíme na kostičky nakrájenou paprikou a zbytkem bryndzy.
Zveřejněno 22. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nejopravdovější slovenský guláš od Evosheeka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmJw
Moje poznámka
Nejopravdovější slovenský guláš od Evosheeka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmJw
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 6 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 7 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 7 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 7 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 7 hodinami
Dortíky s jahodami a rebarborou i pro začátečníky
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 8 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 9 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 11 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 12 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 12 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 13 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 13 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 13 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 14 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 15 hodinami
Tématické fráze:
bratislavský guláš,
hovězí guláš slovensky,
slovenské recepty,
bratislavske lokše,
slovenský hovězí guláš,
recept na bratislavsky guláš,
slovenský vepřový guláš,
sovensky gulas,
soversky gulas,
slovenský guláš s paprikou,
postup recept ze slovenska,
gulaš hovězi slovenský,
hovězí guláš technologický postup,
sllovensky gulas,
kdy se vydusí voda,
samuraj z divočáka,
divocak gulas samuraj,
svovenski gulaš,
tmavej gulas,
slovenský likér
Suroviny:
olej,
slanina anglická,
cibule,
maso hovězí,
vývar hovězí,
paprika sušená sladká,
kmín celý,
voda,
brynza,
sůl,
pepř
Komentáře (10)
Vajíčka 3 ks 250 g Sýr Mascarpone 400 g Smetana ke šlehání Cukr Hořká čokoláda Kokosová moučka Trocha rozpustné kávy (uvařené) 5 cl Pomerančový likér Podlouhlé piškoty