Čína, jak jí dělám já
Máte chuť na jídlo s vepřovým masem a spoustou zeleniny? Zkuste tuto čínu. Maso den předem namarinujete. Druhý den ho osmažíte a smícháte s dokřupava osmaženou červenou paprikou, zelím, pórkem, kedlubnou, květákem, cibulí a česnekem.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 685 kJ / 881 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 120,80 g |
Tuky | 24,44 g |
Vláknina | 9,16 g |
Cholesterol | 459 mg |
Sodík | 8,89 g |
Sůl | 22,06 g |
Sacharidy | 41,79 g |
Postup přípravy
Krok 1: Den předem v míse smícháme sójovou omáčku, olivový olej, worcester, Maggi, Solamyl, vejce, cukr, sůl a pepř.
Krok 2: Maso nakrájíme na proužky. Přidáme ho do mísy, promícháme, přikryjeme a uložíme do chladu.
Krok 3: Druhý den očistíme a nakrájíme na proužky všechnu zeleninu: červenou papriku, zelí, pórek, kedlubnu, květák, cibuli, česnek. Cibuli a česnek předtím oloupeme.
Krok 4: Připravenou zeleninu orestujeme na olivovém oleji dokřupava.
Krok 5: Přidáme k ní Vegetu, přikryjeme a necháme stát.
Krok 6: Na jiné pánvi osmažíme na olivovém oleji naložené maso. Když je maso měkké, dochutíme solí a podlijeme trochou vody podle potřeby.
Krok 7: K masu přidáme křupavou zeleninu, zlehka promícháme.
Krok 8: Podáváme s hranolky, brambory nebo s rýží.
Zveřejněno 7. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čína, jak jí dělám já
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G6Dr
Moje poznámka
Čína, jak jí dělám já
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G6Dr
Nejnovější recepty
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 4 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 4 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 4 hodinami
Sekaná s červenou řepou, hráškem a kukuřicí
Přidáno před 4 hodinami
Karamelizovaná červená cibule
Přidáno před 4 hodinami
Pomazánka z červené řepy a kuřecího masa
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborák se švestkami
Lenka Sedlackova před 1 hodinou
Přesnídávka jablečná
HancaSvarc před 3 hodinami
Nepečený jablečný dort
RNRNH před 3 hodinami
Tvarohová bábovka od Dity P.
chameleon před 6 hodinami
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 17 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 18 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 19 hodinami
Babiččiny blbouny
MarieBrozova před 19 hodinami
Minipizzy jedna radost
vladhn před 20 hodinami
Cuketová krémová polévka
eva.kortanova.ez@volny.cz před 21 hodinami
Tématické fráze:
čína,
čína z vepřového masa se zeleninou,
recept na čínu,
čína z vepřového masa,
čína recept,
veprova cina,
jak udělat čínu,
výborná čína,
vepřová čína recept,
vepřové maso na čínu,
recept vyborna cina,
recepty na čínu,
recept na vybornou čínu,
jak na cinu,
recept na čínu z vepřového masa,
jak uvarit cinu,
vepřové maso čína,
připrava činy,
čína z vepřoveho,
čína z vepřového masa recept
Suroviny:
maso vepřové,
vejce,
cukr,
omáčka sojová,
maggi,
omáčka worcesterová,
solamyl,
vegeta,
olej olivový,
cibule,
česnek,
paprika čerstvá červená,
pórek,
květák,
kedlubna,
zelí hlávkové,
pepř,
sůl
Komentáře (19)