Postup přípravy
Krok 1: Plátky masa naklepeme, osolíme.
Krok 2: Na ně poklademe kousky vejce natvrdo, cibule, mrkve, párku, okurky atd.
Krok 3: Omotáme nití nebo sepneme jehlou.
Krok 4: V hrnci osmahneme cibuli na tuku, přidáme ptáčky, osmahneme je.
Krok 5: Podlijeme vodou a dusíme dokud nejsou měkké.
Zveřejněno 2. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Španělský ptáček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gLkr
Moje poznámka
Španělský ptáček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gLkr
Nejnovější recepty
Rychlý koláč s tvarohem a jahodami
Přidáno před 2 hodinami
Tvarohová zmrzlina s mangem
Přidáno před 5 hodinami
Jahodový džem s rebarborou
Přidáno před 20 hodinami
Zeleninový salát – co lednice nabízí
Přidáno před 21 hodinami
Chuťovky s ochuceným sýrem
Přidáno před 21 hodinami
Tortilla s ovocem
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krémová pórková polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Moučník s tvarohem a jahodou
Kakoska před 1 hodinou
Babiččiny škvarkové placky
danielle72 před 1 hodinou
Opravdu křupavé vafle
karel.prchlik2 před 1 hodinou
Jahodový nápoj
iveta.kroul před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Ketynna před 2 hodinami
Těstoviny se špenátem a uzenou šunkou
bajoo před 3 hodinami
Kuličky z mletého masa pečené se zeleninou
Tereziena před 3 hodinami
Rebarborový koláč s drobenkou
daninako před 3 hodinami
Tématické fráze:
španělský ptáček,
španělský ptáček recept,
španělský ptáček z kuřecího masa,
kuřecí španělské ptáčky,
jak připravit dobré španělské ptáčky,
kuřecí španělský ptáček,
španelské ptáčky z kuřecího masa,
rozlítaný španělský ptáček,
recept španělský ptáček,
ptacek,
recept na španělské ptáčky,
španělské ptáčky z kuřecího,
španělští ptáčci,
španělský ptáček z kuřecího,
ptáčci,
španělské ptáčky,
ptáčky z kuřecího masa,
recepty spanelsky ptacek,
španelské ptáčky recept,
španělský ptáčci
Suroviny:
maso,
slanina,
cibule,
mrkev,
párky,
okurky sterilované,
vejce,
sůl
Komentáře (16)