Suroviny
Porce: 5 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 896 kJ / 1 648 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,31 g |
Tuky | 55,54 g |
Vláknina | 27,95 g |
Cholesterol | 339 mg |
Sodík | 2,78 g |
Sůl | 7,00 g |
Sacharidy | 181,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na olivovém oleji osmažíme cibuli a po chvíli přidáme jehněčí maso, přidáme 500 g brambor, mrkev, celer a petržel. Podlijeme vodou, přidáme kukuřici a sekaný špenát a dusíme.
Krok 2: Když zelenina změkne, přidáme smetanu a nakrájený balkánský sýr.
Zveřejněno 30. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kotlík albánský
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Rl3L
Moje poznámka
Kotlík albánský
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Rl3L
Nejnovější recepty
Drůbeží játra na rajčatech s opečenou polentou
Přidáno před 3 hodinami
Spicy chicken tenders
Přidáno před 5 hodinami
Jednoduché řezy s kakaovým krémem
Přidáno před 8 hodinami
Toast à la turecká vejce cilbir
Přidáno 31. 5. 2025 12:12
Brambory v pažitkové omáčce se sýrem
Přidáno 30. 5. 2025 15:37
Velká holubka
Přidáno 30. 5. 2025 15:25
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Omáčka z hlívy ústřičné
Renefer před 16 minutami
Jahodová zmrzlina
Vilem1 před 43 minutami
Kanellbular - skořicové šneky
Cejenka před 1 hodinou
Rychlé tvarohové knedlíky
Jana Jurikova před 2 hodinami
Ředkvičková pomazánka s pomazánkovým máslem
Lenina 123 před 2 hodinami
Ruské vejce
Ivyjg před 3 hodinami
Jablíčková rychlovka
Lucie1001 před 3 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Sima1996 před 6 hodinami
Svíčková na smetaně
Rebeca před 6 hodinami
Japonská polévka miso s uzeným tofu
trdlo před 7 hodinami
Tématické fráze:
balkánský kotlík,
jehněčí kotlík,
kotlíkové recepty,
albánský salát,
jehněčí v kotlíku,
recepty z kotlíku,
recepty do kotlíku,
recepty albánské kuchyně,
albánský chléb,
albanske jidla,
recept na kotlík,
recept na albanske jidla,
recepty albánský chléb,
albánský chleba,
albánské rybí recepty,
kotlik recept,
recepty jehněčí kotlík,
albánská kuchyně,
balkánský kotlík recept,
recepty na vaření v kotlíku
Suroviny:
maso jehněčí,
brambory,
cibule,
mrkev,
celer,
kořen petržele,
kukuřice,
špenát,
smetana,
sýr balkánský,
sůl,
pepř,
olej olivový
Komentáře (9)
Škoda, že recept má tak málo bodov
Občas se dá jehněčí koupit, ale v malých městech prý jen o velikonocích a o vánocích