Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 304 kJ / 2 224 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 161,80 g |
| Tuky | 160,20 g |
| Vláknina | 15,62 g |
| Cholesterol | 465 mg |
| Sodík | 3,15 g |
| Sůl | 7,91 g |
| Sacharidy | 29,41 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní hovězí kližka z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pr42
Moje poznámka
Pikantní hovězí kližka z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pr42
Nejnovější recepty
Těstoviny s kořeněnou dýní
Přidáno před 3 hodinami
Jablečné lívanečky podle Anety Vignerové
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí maso se žampiony a zeleninou na másle
Přidáno před 5 hodinami
Tři druhy knedlíků podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 5 hodinami
Bramboračka s hlívou ústřičnou
Přidáno před 6 hodinami
Krůtí na medu
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové dušené maso s mrkví a slaninovou tarhoňou
Denade před 57 minutami
Kančí se šípkovou omáčkou
DavidLute před 1 hodinou
Banánové sušenky
Annanas před 1 hodinou
Kynutá bábovka s perníkovou náplní
Covecka před 1 hodinou
Hrníčkové knedlíky malinko jinak
Veronika235 před 1 hodinou
Bílá zelňačka s koprem
Vlastik58 před 2 hodinami
Čočková polévka s uzeninou
Merylas před 2 hodinami
Hovězí nudličky na způsob japonského Hayashi raisu
gabrus před 2 hodinami
Omáčka na špagety
ilonkakulisek před 2 hodinami
Pěry z bramborového těsta
olivka před 2 hodinami
Tématické fráze:
jak dlouho varit hovezi v papinaku,
hovězí maso v papinaku,
hovězí v papináku,
jak dlouho vařit hovězí maso v papináku,
jak dlouho vařit hovězí maso v tlakovém hrnci,
hovězí kližka recepty,
hovězí kližka,
vařená hovězí kližka,
vařené hovězí maso v papiňáku,
hovězí kližka recept,
vaření hovězího masa v papináku,
jak dlouho vařit maso v papináku,
jak dlouho varit hovezi klizku,
jak dlouho vařit kližku,
recepty hovězí maso v papiňáku,
jak dlouho vařit hovězí,
vaříme z klížky,
hovězí klížka v tlakovém hrnci,
vareni v papinaku,
recepty z hovězí kližky
Suroviny:
kližka hovězí,
slanina uzená,
cibule,
bujón hovězí,
omáčka hořčičná s pepřem,
olej,
tymián sušený,
kůra citronová,
alobal
Komentáře (17)