Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 913 kJ / 935 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 145,49 g |
Tuky | 24,50 g |
Vláknina | 10,28 g |
Cholesterol | 288 mg |
Sodík | 361 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 25,13 g |
Postup přípravy
Z masa odstraníme provázek a nakrájíme ho na kolečka. Podáváme s pivní omáčkou.
Zveřejněno 6. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněná panenka s pivní omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vj50
Moje poznámka
Plněná panenka s pivní omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vj50
Nejnovější recepty
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 2 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 3 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 11 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 11 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 22 minutami
Sýrová roláda
Fitulka před 23 minutami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 25 minutami
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 2 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 2 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 9 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 12 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 12 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 12 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 13 hodinami
Tématické fráze:
plněná panenka,
vepřová panenka,
panenka s špenát,
plněná panenka recept,
recepty z panenky,
plněná vepřová panenka recepty,
plněná vepřová panenka recepty,
recept plněná panenka,
vepřové maso recepty,
minutkové recepty z vepřové panenky,
kuchařské recepty z panenky,
kuchařské recepty vepřová panenka,
špenát slanina maso recept,
recept panenka slanina špenát,
maso s pivní omáčkou,
panenka s omáčkou,
plnene panenky,
čerstvý špenát recept,
recept z panenky,
recepty z panenky s omáčkou
Suroviny:
panenka vepřová,
špenát čerstvý,
slanina anglická,
česnek,
pivo světlé,
vývar,
cukr,
mouka hladká,
máslo,
olej olivový
Komentáře (29)
Moc děkuji za bodíky a komentíky a moc si přeju, abyste uvařili, ochutnali a pochutnali si.
Naopak můj manžel je z rodiny, kde se vždy hodně jedlo a kde je jídlo téměř smyslem života, ačkoli on je na to neustálé vnucování jídla alergický...
Takže já se snažím o to, aby se u nás jedlo dobře, ale málo. Na jídle v podstatě nešetřím, ale ty naše porcičky by někomu mohly připadat směšné...
Mám za sebou manželství, kdy jsem musela vyjít z vysokoškolského stipendia, mateřské, přídavku na dítě a kapesného od rodičů a musela jsem to ustát. Byla to dobrá škola života.
Otto, děkuji za bod a komentář, ale měl bys špenátu dát šanci...
Maris, tu pivní omáčku jedla i Líza, když se osladí a osolí, hořkost piva se trochu neutralizuje...Také je dobré ho dost odpařit a potom přidat silný vývar. Prostě se musí ochutnávat a vychutnat, pohrát si s tím...
Isu, já se vždycky tak pobavím u tvých komentářů...