Suroviny
Porce: 4 osoby
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 195 kJ / 1 242 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,14 g |
Tuky | 88,41 g |
Vláknina | 2,96 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,42 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 45,65 g |
Postup přípravy
Podáváme s bramborem nebo rýží.
Zveřejněno 29. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šťavnatá krkovička ve vinné marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mX8r
Moje poznámka
Šťavnatá krkovička ve vinné marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mX8r
Nejnovější recepty
Jahodový jogurt
Přidáno před 4 hodinami
Lotus poháry s ovocem
Přidáno před 11 hodinami
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno před 17 hodinami
Bramborové chipsy z HF
Přidáno před 19 hodinami
Grilovací marináda s polotmavým pivem
Přidáno 12. 6. 2025 21:11
Kachní játra s uzeným bůčkem na bílém víně
Přidáno 12. 6. 2025 21:06
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodové smoothie
Valis před 5 hodinami
Jihočeský kynutý koláč
Vlasti80 před 6 hodinami
Plněná kuřecí prsa se šťouchaným smetanovým bramborem
Moanka před 6 hodinami
Hrníčkový ovocný koláč
Papucel před 7 hodinami
Domácí okurková a jahodová šťáva
TotalMudla před 8 hodinami
Ražniči v pomalém hrnci
radekfiala před 8 hodinami
Borůvkový táč
Eviip před 8 hodinami
Kuřecí v rajčatovo česnekové omáčce s krupicovými nočky
Jan Nemec před 11 hodinami
Modelovací hmota (falešný marcipán) dobrý na tvoření figurek
HanaS92 před 12 hodinami
Svíčková na smetaně
Radka.cvoligova@gmail.com před 13 hodinami
Tématické fráze:
vinná marináda,
šťavnatá krkovička,
vinná marináda na maso,
olejová marináda,
marináda s vínem na vepřové maso,
marináda na krkovici,
šťavnatá krkovice,
šťavnatá marinovaná krkovice,
marináda na maso s vínem,
jak na marinované krkovici aby byla stavnata,
stavnata krkovicka recept,
vinna marináda na krkovičku na gril,
krkovice naložená v marinádě až 3 dny,
recept na vinnou marinadu,
štavnatá krkovička na grilu,
krkovička bobkový víno,
vinné marinády na maso,
marináda na maso bobkový list víno,
recepty na štavnatou krkovičku,
štavnatá krkovice recepty
Suroviny:
krkovice vepřová,
víno bílé,
olej,
česnek,
bobkový list,
cukr,
tymián,
pepř,
sůl
Komentáře (33)
Proboha ženský, přece nevaříte první den, aby jste nedokázali odhadnout množství soli k poměru s množstvím masa a tekutin
Nějak nechápu tu dnešní diskuzi o soli. Pokud se vám to zdá moc, tak dejte jednu lžičku a potom dosolte. Ale předem vás ujišťuji, že tu druhou lžičku tam stejně dáte.
asi neumí vařit, že by
Komu se zdají dvě malé zarovnané čajové lžičky na toto množství moc, tak samozřejmě předpokládám, že má svobodnou vůli, dá soli méně a v poslední fázi případně dosolí. Tím je téma sůl pro mě uzavřené
Tak a teď předpokládám, že se ještě karlička vrátí a všem nám to ,,natře'', resp. mě
A debata o solení mi príde absurdná...
,,Karlo'' ty solíš přesně podle receptu, ne podle své chutě?
PS: Přesolené to rozhodně nebylo, naopak solím velice málo.