Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 859 kJ / 922 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,40 g |
Tuky | 77,58 g |
Vláknina | 5,20 g |
Cholesterol | 180 mg |
Sodík | 248 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 35,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí plátky v pórku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jJ9Y
Moje poznámka
Hovězí plátky v pórku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jJ9Y
Nejnovější recepty
Zelenina po čínsku s hlívou a shitake
Přidáno před 7 hodinami
Ostružinové kousky s tvarohem
Přidáno před 10 hodinami
Rychlá květáková polévka
Přidáno před 10 hodinami
Převalovaná meruňková buchta podle Ivety Fabešové
Přidáno 10. 8. 2025 17:25:01
Kuřecí karbanátky se sýrem a květáková kaše (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 10. 8. 2025 17:24:11
Brambůrky z mikrovlnky
Přidáno 10. 8. 2025 14:52:35
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Osvěžující melounové smoothie
Valis před 34 minutami
Drobenkový koláč
Popelkaa před 1 hodinou
Mrkvové šátečky od Ivety
Hanis před 1 hodinou
Oříšková bábovka
Kattyy před 2 hodinami
Květákový mozeček
mcmiruska před 2 hodinami
Karbanátky s cuketou a uzeným sýrem
Hedvika04 před 2 hodinami
Cuketovo - perníkové muffiny
Hedvika04 před 2 hodinami
Mini Pavlova
Nikijaho před 3 hodinami
Těstovinový salát
RaeRea před 4 hodinami
Mirabelkový sirup
Yvajs před 4 hodinami
Tématické fráze:
hovezi na porku,
hovezí plátky na porku,
pórek recepty,
letní pórek recepty,
hovězí plátky,
hovězí v porku,
hovezi porek,
top recepty hovezi platky na pórku,
recept hovezi na pórku,
hovězí na pórku se smetanou,
porek recept,
hovězí na porku recept,
hovezí a porek,
hovězí plátek s omáčkou,
hovězí plátek na pórku,
dušeni porek,
hovezi porek smetana,
recepty hovězí pórek,
plátky hovězího na dušení,
recepty pórek hovězí
Suroviny:
plátek hovězí,
sůl,
pepř mletý,
olej slunečnicový,
pórek,
smetana na vaření,
mouka
Komentáře (4)