Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 859 kJ / 922 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,40 g |
Tuky | 77,58 g |
Vláknina | 5,20 g |
Cholesterol | 180 mg |
Sodík | 248 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 35,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí plátky v pórku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jJ9Y
Moje poznámka
Hovězí plátky v pórku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jJ9Y
Nejnovější recepty
Čokoládové polevy se smetanou
Přidáno před 52 minutami
Jahodovo-levandulový džem
Přidáno před 20 hodinami
Bramborák s vepřovými nudličkami a zeleninou
Přidáno 5. 6. 2025 13:54
Šátečky s náplní z masa a zelí
Přidáno 5. 6. 2025 13:47
Zapečené housky se sýrem a salámem
Přidáno 5. 6. 2025 13:34
Masová klubíčka
Přidáno 5. 6. 2025 13:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Anglické palačinky
Witoraz před 21 minutami
Bezinková šťáva
Anna.Milkova před 25 minutami
Krkovice na zelenině z pomalého hrnce
radekfiala před 2 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Gabca_12 před 3 hodinami
Jogurtová bábovka s rybízem
TAkova před 4 hodinami
Kynuté knedlíky
Iwana666 před 4 hodinami
Borůvkový kynutý koláč
matodato před 5 hodinami
Babiččina koprová omáčka
Marcela1099 před 6 hodinami
Kuřecí kousky v česnekovém těstíčku podle Čiriny
Veramik před 11 hodinami
Houby na smetaně
Sahula před 19 hodinami
Tématické fráze:
hovezi na porku,
hovezí plátky na porku,
pórek recepty,
letní pórek recepty,
hovězí plátky,
hovězí v porku,
hovezi porek,
top recepty hovezi platky na pórku,
recept hovezi na pórku,
hovězí na pórku se smetanou,
porek recept,
hovězí na porku recept,
hovezí a porek,
hovězí plátek s omáčkou,
hovězí plátek na pórku,
dušeni porek,
hovezi porek smetana,
recepty hovězí pórek,
plátky hovězího na dušení,
recepty pórek hovězí
Suroviny:
plátek hovězí,
sůl,
pepř mletý,
olej slunečnicový,
pórek,
smetana na vaření,
mouka
Komentáře (4)