Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 288 kJ / 69 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,58 g |
Tuky | 0,19 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 10 mg |
Sodík | 14 mg |
Sůl | 0,01 g |
Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Huspenina z vepřových loktů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AAyl
Moje poznámka
Huspenina z vepřových loktů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AAyl
Nejnovější recepty
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno před 5 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 10 hodinami
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno před 12 hodinami
Avokádová pomazánka
Přidáno 21. 8. 2025 18:02:02
Belgické vafle
Přidáno 21. 8. 2025 12:30:38
Americké cookies s borůvkami
Přidáno 21. 8. 2025 09:05:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice
Aztec před 5 minutami
Vepřové s rýží z jednoho pekáčku
Sahula před 2 hodinami
Linecký koláč s tvarohem
Zbynek Hladik před 2 hodinami
Cuketové karbanátky s hermelínem
rejt9 před 2 hodinami
Čočka na kyselo
nowaja před 3 hodinami
De Sousa: dort s kokosovým mlékem
Matea před 3 hodinami
Katův šleh po mém
tomanpetr1 před 3 hodinami
Vepřové maso na mrkvi
Spidan75 před 4 hodinami
Broskvový džem
Annanas před 4 hodinami
Červená řepa
radbastim před 5 hodinami
Tématické fráze:
huspenina z vepřového kolena,
vepřová želatina,
huspenina z kolena,
huspenina,
vepřová huspenina,
recept na sulc,
vepřové koleno huspenina,
huspenina recept,
vepřový sulc,
sulc recept,
recept na huspeninu,
vepřové koleno sulc,
želatina z vepřových kůží,
huspenina z uzeneho kolena,
vepřová želatyna,
vepřový sulc recept,
želatina z veproveho masa,
recepty na sulc,
postup uvaření huspeniny,
zelatyna z veprovych kůži
Suroviny:
koleno vepřové,
želatina,
koření nové koření,
pepř bílý,
žampióny,
bobkový list,
sůl,
cibule,
ocet
Komentáře (17)
Rcp ucházející
...ale název fantastický
Jsou tam jen pro dekorativní účel,čemuž odpovídá jejich množství