Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 969 kJ / 710 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,80 g |
Tuky | 7,51 g |
Vláknina | 16,12 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 266 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 38,75 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na kostky, osolíme, promícháme a necháme stát, než usmažíme cibule, nakrájené nadrobno. Pak dáme sporák na maximum, přidáme maso a opečeme ho, teplotu snížíme a dusíme nejprve ve vlastní šťávě, pak zalijeme vývarem, přidáme pepř, nakrájená rajčata, papriku i pórek na menší kousky a dusíme tak dlouho, dokud není maso měkké.
Krok 2: Pak si do malého množství vývaru rozšleháme mouku, ragú zahustíme, doladíme chutě a necháme probublat tak 10 minut.
Zveřejněno 24. 8. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ragú z líček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J1Yl
Moje poznámka
Ragú z líček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J1Yl
Nejnovější recepty
Brambory v pažitkové omáčce se sýrem
Přidáno před 6 hodinami
Velká holubka
Přidáno před 6 hodinami
Zapečená cuketa v alobalu
Přidáno před 6 hodinami
Pljeskavice s lečem
Přidáno před 6 hodinami
Italské tousty s křepelčími vajíčky
Přidáno před 6 hodinami
Toustové rolky s pampeliškovým salátem
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pařížský salát
Teenka3105 před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
tomcikova před 4 hodinami
Rýžový nákyp
panilek před 5 hodinami
Kefírové řezy
Cecilka21 před 5 hodinami
Vepřová panenka s bylinkami a česnekem
danamamina před 5 hodinami
Krkovička s vůní i chutí léta
Jan Nemec před 7 hodinami
Tiramisu od Itala
VeronikaGer před 7 hodinami
Vepřová pečeně po frankfurtsku
degres58 před 7 hodinami
Podzimní bábovka s podmáslím a ovocem
vackov před 8 hodinami
Tématické fráze:
ragů z hovězích líček,
ragú z líček,
hovezí líčka ragu,
recepty hovězí ragú,
recepty z líček,
ragů z vepřových líček,
jak vařit líčka,
líčka recept,
vařená hovězí líčka,
hovězí ragú na šípkové,
hovězí ragů líčka,
rajčatové ragú,
ragů z hovězího líčka,
vaření z líček,
hovězí líčka jako ragú,
co uvařit z líčka,
recept z liček,
ragú hovězí líčka,
co uvařit z hovězých liček,
recepty líčka
Suroviny:
líčka hovězí,
cibule,
česnek,
lusk paprikový,
rajče,
pórek,
protlak rajčatový,
paprika sušená sladká,
libeček,
rozmarýn čerstvý,
vývar hovězí,
mouka hladká,
sádlo,
pepř,
sůl
Komentáře (6)