Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 831 kJ / 438 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,20 g |
Tuky | 28,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 96 mg |
Sodík | 240 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 27,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 10. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křenová omáčka-inspirována M.D.Rettigovou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O6kB
Moje poznámka
Křenová omáčka-inspirována M.D.Rettigovou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O6kB
Nejnovější recepty
Fit zelný salát se žloutkovým dresinkem
Přidáno před 3 hodinami
Pomerančová zmrzlina
Přidáno před 7 hodinami
Květákový mozeček s cuketovými hranolkami
Přidáno před 14 hodinami
Nepečený kokosovo čokoládový dort s jahodami
Přidáno před 15 hodinami
Wrapy ze strouhané zeleniny
Přidáno 28. 7. 2025 05:04:02
Kuřecí prsa na nektarinkách podle Romana Pauluse
Přidáno 27. 7. 2025 17:18:26
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chilli con carne
Svagi před 30 minutami
Srbské rizoto z vepřové plece
MaruR před 1 hodinou
Skandinávská polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Cuketový fofr perník s ovocem
Mistrova před 2 hodinami
Knedlíčky s borůvkovým žahourem
Receptyodjakuba před 2 hodinami
Dančí guláš s knedlíkem
DianaTr před 2 hodinami
Krevety na víně, česneku a s rajčátky
Hypnos před 2 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Bobo před 3 hodinami
Kynutý koláč s mákem, švestkami a skořicovou drobenkou
Jitkazmecka před 4 hodinami
Tématické fráze:
jak dlouho provařit mouku,
recepty české omáčky klasika,
křenová omáčka,
pravá křenová omáčka,
skvělá křenová omáčka,
recept na křenovou omáčku,
jak dlouho provarit mouku do omáčky,
top recepty křenova omáčka,
jak dlouho povařit mouku v omáčce,
jana krenova,
cet na křenoou omáčku,
křenová omáčka mandle,
správná křenová omáčka,
hovezi v krenove omacce,
recept na českou křenovou omáčku,
jana krenova,
recepty na české omáčky,
skvela krenova omacka,
vařením křen hořkne,
prosím o recept na křenovou omáčku
Suroviny:
mléko,
smetana,
květ muškátový,
křen,
mandle,
máslo,
mouka hladká,
cukr,
sůl
Komentáře (12)