Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 831 kJ / 438 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,20 g |
Tuky | 28,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 96 mg |
Sodík | 240 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 27,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 10. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křenová omáčka-inspirována M.D.Rettigovou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O6kB
Moje poznámka
Křenová omáčka-inspirována M.D.Rettigovou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O6kB
Nejnovější recepty
Indické kuřecí nudličky
Přidáno před 9 hodinami
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 19 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 20 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 21 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 9 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 9 hodinami
Špagety s mletým masem
Macek13 před 9 hodinami
Cuketové placičky
kachlicka77 před 10 hodinami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 11 hodinami
Karamelový dezert
thekumsen před 11 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
jijana před 12 hodinami
Lasagne se špenátem
Sova1 před 13 hodinami
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 14 hodinami
Hrušková povidla na frgále
LeoBart před 14 hodinami
Tématické fráze:
jak dlouho provařit mouku,
recepty české omáčky klasika,
křenová omáčka,
pravá křenová omáčka,
skvělá křenová omáčka,
recept na křenovou omáčku,
jak dlouho provarit mouku do omáčky,
top recepty křenova omáčka,
jak dlouho povařit mouku v omáčce,
jana krenova,
cet na křenoou omáčku,
křenová omáčka mandle,
správná křenová omáčka,
hovezi v krenove omacce,
recept na českou křenovou omáčku,
jana krenova,
recepty na české omáčky,
skvela krenova omacka,
vařením křen hořkne,
prosím o recept na křenovou omáčku
Suroviny:
mléko,
smetana,
květ muškátový,
křen,
mandle,
máslo,
mouka hladká,
cukr,
sůl
Komentáře (12)