Suroviny
Porce: 2,5 litru
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 720 kJ / 650 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,56 g |
| Tuky | 40,58 g |
| Vláknina | 18,15 g |
| Cholesterol | 363 mg |
| Sodík | 247 mg |
| Sůl | 0,51 g |
| Sacharidy | 40,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolková polévka s chutí kulajdy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Bpmo
Moje poznámka
Fazolková polévka s chutí kulajdy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Bpmo
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 7 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 9 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 9 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 11 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 13 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 4 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 7 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 7 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 9 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 10 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 11 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 11 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 12 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 13 hodinami
Tématické fráze:
fazolková polévka,
polévky recepty,
fazolkova polévka recept,
polévka kulajda,
kulajda polévka videorecept,
dobrá polévka kulajda recept,
recepty na polevky,
fazolová kulajda,
kulajda recept,
kulajda s fazolkami,
recepty polévky,
fazolová smetanová babiččina polévka polévka recept,
kulajda s fazolová polévka,
dietní kulajda,
kulajda z fazolek,
polevky fazolkova,
recepty kulajda,
fazolková polévka,recept,
recepty polévky kulajda,
recept na polévku kulajdu
Suroviny:
brambory,
fazolky zelené,
cibule,
houby sušené,
mrkev,
kopr,
vejce,
máslo,
smetana zakysaná,
smetana ke šlehání,
petrželka,
sůl
Komentáře (18)
Do smetanových polévek dělám radši světlou jíšku, nedělají se pak mastná oka a polévka je hladká. Ale myslím, že skvělá bude i takhle. Ostatně na funkci živočicháře ta očka určitě nemají vliv
spagetka: Já v "bílých" polévkách (a vlastně i v omáčkách) nahrazuji smetanu mlékem. Na chuti to není vůbec znát a jídlo není tak kaloricky vydatné...