Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 343 kJ / 1 277 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,39 g |
Tuky | 115,74 g |
Vláknina | 14,75 g |
Cholesterol | 160 mg |
Sodík | 1,77 g |
Sůl | 4,35 g |
Sacharidy | 37,37 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 9. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík se švestkovo-zeleninovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zNOq
Moje poznámka
Králík se švestkovo-zeleninovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zNOq
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 2 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 3 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno před 4 hodinami
Jahodový jogurt
Přidáno před 19 hodinami
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brambory s brynzou a smetanou
Ana_Kreb před 33 minutami
Velikonoční hlavička
ivka315 před 1 hodinou
Zapečené žampiony s Nivou
oligarda před 2 hodinami
Kedlubnové zelí
vanilj před 2 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
Denade před 4 hodinami
Vaječná pomazánka
Valis před 5 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Fitulka před 5 hodinami
Květáková polévka s koprem
Valis před 5 hodinami
Jednoduché langoše
Veronika_1 před 5 hodinami
Jihočeská kulajda
misak2 před 6 hodinami
Tématické fráze:
králík recepty,
králík na zelenině,
recepty na králíka,
švestkový rozvar,
omáčka na z králíka,
kralik s omackou,
králík se švestkami,
švestkový rozvar recept,
kralik recept,
recepty kralík,
omáčka z kralika,
králík na zelenině recept,
králík se švestko,
kralik s cibulovou omackou,
králik na švestkové omáčce videorecepty,
kralik na omacku,
králík na švestkové omáčce,
otto katalog 2014
Suroviny:
králík,
rozmarýn,
bobkový list,
koření nové koření,
smetana na vaření,
marmeláda švestková,
špek uzený,
česnek,
mrkev,
petržel,
cibule,
bulva celerová,
vývar masový
Komentáře (5)