Mražená polévková směs
Pokud máte přebytky zeleniny ze zahrádky, vyrobte z ní mraženou zeleninovou směs na polévky. Zužitkujete úplně vše a na zimu budete mít vystaráno. Stačí jen naplnit sáčky na tlačenku a pak jen odkrajovat potřebné množství.
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 10. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mražená polévková směs
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jVlv
Moje poznámka
Mražená polévková směs
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jVlv
Nejnovější recepty
Oblíbená žemlovka
Přidáno před 57 minutami
Jablečný koláč se skořicí
Přidáno před 1 hodinou
Těstoviny s dýní a rajčaty
Přidáno před 1 hodinou
Cuketovo-brokolicová polévka
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí kousky s domácí omáčkou à la Uncle Ben’s
Přidáno před 13 hodinami
Pečené kuře na paprice
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí kečup
Darwin před 2 hodinami
Dvacetiminutový švestkový koláč
káťa před 2 hodinami
Sýrová topinka
VendaS před 3 hodinami
Nekynuté koláčky, taštičky - křehké
danielle72 před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Bohunka37 před 4 hodinami
Lečo bez zavařování
David Salamánek před 4 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Aky_89 před 6 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Miroslav73 před 8 hodinami
Polévka z vývaru
Kajkajak před 9 hodinami
Květáková polévka
ilonkakulisek před 10 hodinami
Tématické fráze:
mražená zelenina do polévky,
jak zamrazit kořenovou zeleninu,
zelenina do polévky mražená,
domácí mražená zelenina,
domaci mrazena zelenina do polevky,
polévková zelenina mražená,
kořenová zelenina mražená,
tlačenkové sáčky,
tlačenkové sáčky,
mražená kořenová zelenina,
mražená mrkev,
mražená polévková zelenina,
domácí mražená zelenina recept,
mražená brokolice recepty,
mražená mrkev na zimu,
fazolky uskladneni,
zamrazit nastrouhanou mrkev na zimu,
mražená směs zeleniny do polévky recept,
zeleninova smes na uskladneni recepty,
zamražena kořenova zelenina na zimu do polevky
Suroviny:
mrkev,
celer,
petržel,
pórek,
květák,
brokolice,
hrášek,
fazolky zelené,
kukuřice,
kapusta růžičková,
tlačenka
Komentáře (20)
Kdyby to chtěl někdo zkusit, plné střevo se vaří 37 minut pomalým varem. Někdy obracím v půlce, někdy ne.
Jedna krabička je jedna porce.toprecepty.cz
Doporučuji dát vždy trochu zeleniny, zatáhnout provázkem(nebo gumičkou), a takto postupovat až se celý sáček naplní. Pak už jen vyndám, kousek v předělu ušmiknu a je to ;)
Nožem to nejde, sekyrou je kumšt se správně trefit...
Já to řežu na cirkulárce..., ale kolik lidí a kuchařek zde má doma okružní pilu, že?
Možná by šlo potřebné množství si nastrouhat na velké slze...