Red velvet dort + cream cheese icing
Je elegantní, sladký, zamilují si ho příznivci jemných a nadýchaných dortů. S jeho sametovým hladkým krémem, je ideální volbou pro každou slavnostní příležitost. Vyniká nejen svou chutí, ale i vzhledem ať už jako dort na svatbu, narozeniny, nebo jiný významný moment.
Suroviny pro 1 kus
Forma 20 cm
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 33 034 kJ / 7 895 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 286,73 g |
Tuky | 421,45 g |
Vláknina | 14,67 g |
Cholesterol | 1,28 g |
Sodík | 6,19 g |
Sůl | 14,09 g |
Sacharidy | 731,53 g |
Postup přípravy
Korpus je dobré péct 2 dny před servírováním.
Zveřejněno 31. 1. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Red velvet dort + cream cheese icing
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pqop
Moje poznámka
Red velvet dort + cream cheese icing
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pqop
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 4 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 5 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 5 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 5 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 5 hodinami
Dortíky s jahodami a rebarborou i pro začátečníky
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 6 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 7 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 9 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 11 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 11 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 11 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 12 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 12 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 13 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 13 hodinami
Tématické fráze:
red velvet tradiční recept,
cream cheese,
nejlepší red velvet,
red velvet,
sýr cream cheese,
nejlepší velvet dort,
jak udělat icing,
red velvet dort bez tuku,
dort red,
red velvet recept,
dort z podmáslí,
jak udělat cream cheese,
red velvet bez kakaa,
smetanový sýr philadelphia 1kg,
philadelfie cream,
korpus red velvet recept,
dort redvelvet,
recepty dort cheese,
sýru cream cheese,
nejlepší red velvet recept
Suroviny:
mouka hladká,
podmáslí,
cukr moučkový,
olej,
škrob kukuřičný,
kakao,
vejce,
kypřící prášek do pečiva,
potravinářské barvivo,
sůl,
sýr smetanový,
smetana ke šlehání,
cukr moučkový,
máslo,
extrakt vanilkový
Komentáře (1)