Jarní koláč s bylinkovým tofu krémem a hráškem
Tento slaný koláč má korpus z tortill, díky čemuž je jeho příprava rychlá a jednoduchá. Plní se krémem z tofu a mandlí (nebo kešu), doplněným o čerstvé bylinky. Ozdobit ho můžete hráškem, klíčky nebo microgreens podle chuti. Lehké jídlo, které potěší nejen vegany.
Suroviny pro 1 kus
forma o průměru 24-26 cm
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 603 kJ / 2 295 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 132,65 g |
Tuky | 127,46 g |
Vláknina | 62,38 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 532 mg |
Sůl | 1,25 g |
Sacharidy | 123,16 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jarní koláč s bylinkovým tofu krémem a hráškem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vkWn
Moje poznámka
Jarní koláč s bylinkovým tofu krémem a hráškem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vkWn
Nejnovější recepty
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 44 minutami
Pomerančový pohár
Přidáno před 58 minutami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 1 hodinou
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 3 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Přidáno před 4 hodinami
Plněná kuřecí prsa s těstovinami
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 1 hodinou
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 2 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 3 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 3 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 3 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 4 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 4 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 4 hodinami
Veselý kuřecí plátek
Leren před 4 hodinami
Tématické fráze:
bezlepkový koláč s hráškem,
food procesor na ořechy diskuse
Suroviny:
tortilla,
tofu natural,
mandle,
citron,
tahini,
sojanéza,
pasta miso,
cibulka jarní,
bazalka čerstvá,
máta čerstvá,
hrášek,
klíčky,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (1)