Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 001 kJ / 717 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,45 g |
Tuky | 17,61 g |
Vláknina | 10,12 g |
Cholesterol | 1,54 g |
Sodík | 684 mg |
Sůl | 1,98 g |
Sacharidy | 36,38 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová játra na ajvaru a zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J9w9
Moje poznámka
Vepřová játra na ajvaru a zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J9w9
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 19 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 22 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 22 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno 18. 6. 2025 05:00
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno 17. 6. 2025 20:09
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno 17. 6. 2025 18:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Halušky se zelím a uzeným masem
chmelickova13 před 49 minutami
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
veronika_straka před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
chameleon před 1 hodinou
Cibulová polévka
Kajkajak před 7 hodinami
Špenát s fazolovými lusky a vejcem
misula29 před 11 hodinami
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 12 hodinami
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 13 hodinami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 14 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 16 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 17 hodinami
Tématické fráze:
recepty z ajvaru,
veprova jatra na zelenine,
použití ajvaru,
recepty s ajvarem,
vepřová játra recepty,
pokrmy z ajvaru,
játra se sosem,
používání ajvaru,
vepřová játra,
vepřová směs na ayvaru,
pokrm z aivaru,
pokrm z ajvaru,
použití aivaru,
játra a vývar,
recept k používání ajvaru,
játra na zelenině,
příprava ajvaru,
recepty z aivaru,
recept z ajvaru,
vepřové dušené na ajvaru
Suroviny:
játra vepřová,
ajvar,
rajče,
paprika čerstvá zelená,
mrkev,
olej,
cibule,
pepř,
sůl,
solamyl,
vývar
Komentáře (2)