Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 887 kJ / 451 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,68 g |
Tuky | 30,48 g |
Vláknina | 6,16 g |
Cholesterol | 593 mg |
Sodík | 3,97 g |
Sůl | 7,92 g |
Sacharidy | 19,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 4. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Barmská nudlová polévka (Ohn-no-kauk-swey)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rWLW
Moje poznámka
Barmská nudlová polévka (Ohn-no-kauk-swey)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rWLW
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 10 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 11 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 20 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkový koláč
Evellinka před 26 minutami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 2 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 2 hodinami
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 6 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 8 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 9 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 9 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 9 hodinami
Kulajda z cukety
Romana20 před 10 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 10 hodinami
Tématické fráze:
ohn a voda,
barmská kuchyně recepty,
barmská kuřecí polévka,
barmská vejce,
cinska polevka s koriandrem,
barmskáa kuchyně recepty,
barmska vejxe recept,
voda a ohn,
čínské nudle s koriandrem,
husí čínská polévka,
recept na hustou nudlovou polévku,
husi polevka,
kuřecí prsa čínské nudle kokosové mléko recept
Suroviny:
prsa husí,
omáčka rybí,
voda,
sůl,
chilli,
olej arašídový,
mléko kokosové,
vejce,
česnek,
cibule,
chilli paprika čerstvá,
cizrna,
nudle čínské
Komentáře (4)