Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 24 146 kJ / 5 771 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 270,17 g |
| Tuky | 372,34 g |
| Vláknina | 45,92 g |
| Cholesterol | 1,12 g |
| Sodík | 19,46 g |
| Sůl | 47,00 g |
| Sacharidy | 276,55 g |
Postup přípravy
Kabanos rozdělíme na asi patnácticentimetrové díly, napůl rozkrojíme a vložíme do nich kolečka cibule. Zbytek cibule rozkrájíme na měsíčky, část dáme na dno zapékací mísy a zbytek posypeme nahoru. Salám gothaj rozdělíme na přibližné stejné dílky jako kabanos. Obojí uzeninou vyložíme zapékací mísu. Přidáme na kolečka nakrájenou čabajskou klobásu. Dále přidáme nakrájenou papriku, česnek a feferonku. Posolíme, popepříme a zalijeme cikánskou omáčkou, kečupem a černým pivem. Pečeme na asi 170 st.C 45 minut. Posledních 15 minut bez pokličky.
Var. 2:
Papriky omyjeme a zbavíme jadřinců, cibule oloupeme, žampióny zbavíme nožek a oloupeme je a česnek oloupeme. Potom papriky, cibule, žampióny, klobásu a česnek nakrájíme, párky rozkrojíme na poloviny. Do pekáče dáme na dno směs nakrájených surovin, které jsme nejprve prosolili, opepřili a promíchali. Na tento základ rozložíme poloviny párků a přidáme chilli, kečup, rajský protlak, cikánku a zalijeme pivem.
Dáme péci do trouby na 250 st.C. Pečeme asi jednu hodinu, až šťáva zhoustne, přitom v polovině pečení vše obrátíme a promícháme. Před koncem pečení sundáme víko pekáče, aby se vše orestovalo.
Zveřejněno 9. 3. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené uzeniny s černým pivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wwnM
Moje poznámka
Zapečené uzeniny s černým pivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wwnM
Nejnovější recepty
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 45 minutami
Grinchův elixír
Přidáno před 15 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 18 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 19 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánočka III
Marcela.Ma. před 59 minutami
Kapří hranolky
loing před 10 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 10 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 10 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 10 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 10 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 11 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 12 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 12 hodinami
Tématické fráze:
kabanos na pivě,
kabanos na pivu,
kabanos na cernem pivu,
recepty s černým pivem,
recepty s černým pivem,
pečený kabanos,
krutí maso recepty,
gothaj na černém pivu,
buřty zapečené s kečupem a pivem,
recepty s uzeninou,
kabanus na na pivě,
zapečené parky scibuli a pivem,
recept na ketchup,
zapékané klobásy s pivem,
smes karbanatek a klobasa paprika pivo,
recepty parky z cernym pivem,
salám na na černém pivu,
žampiony s kabanosem,
godhaj na pivu,
pecene burty s cikanskou omackou
Suroviny:
salám gothaj,
kabanos,
klobása čabajská,
cibule,
česnek,
paprika čerstvá bílá,
feferonka,
omáčka cikánská,
pivo černé,
kečup sladký,
sůl,
pepř,
párky,
klobása,
cibule,
česnek,
paprika čerstvá bílá,
chilli paprika čerstvá,
omáčka cikánská,
pivo černé,
kečup sladký,
protlak rajčatový,
žampióny,
sůl,
pepř
Komentáře (4)