Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 340 kJ / 2 949 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 449,43 g |
| Tuky | 72,41 g |
| Vláknina | 73,85 g |
| Cholesterol | 800 mg |
| Sodík | 2,49 g |
| Sůl | 5,10 g |
| Sacharidy | 72,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Moravský vrabec" po mexicku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxPk
Moje poznámka
"Moravský vrabec" po mexicku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxPk
Nejnovější recepty
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 3 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 3 hodinami
Halušky s vinnou klobásou
Přidáno před 4 hodinami
Vánočka s Nutellou
Přidáno před 4 hodinami
Pistáciová vosí hnízda s matchou
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Košíčky Izidor
zvon23 před 28 minutami
Listový salát s ořechy
Limek před 52 minutami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Limek před 58 minutami
Perníčky, které jsou hned měkké
LuciFerie před 2 hodinami
Marokánky III - cukroví
KikuLina před 2 hodinami
Perníčky Marie
salajkol před 5 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
habis před 5 hodinami
Fazolová polévka
Merylas před 6 hodinami
Vosí hnízda
Janet.P před 6 hodinami
Tématické fráze:
moravský vrabec,
moravský vrabec recept,
moravští vrabci,
pečený moravský brabec,
peceni vrabci,
moravský brabec,
vepřové maso po mexicku,
šťavnatý moravský vrabec,
moravský brabec recept,
jak se vaří moravský brabec,
pečený vrabec,
vepřoví vrabci,
pečený brabec,
vepřové po mexicku,
vrabec,
moravské brabce,
maso po mexicku,
pečeny moravsky vrabec,
vepřové brabce,
moravský vrabec na pivě
Suroviny:
maso vepřové,
celer,
mrkev,
cibule bílá,
česnek,
vývar hovězí,
pivo černé,
sádlo,
sůl,
pepř
Komentáře (26)
Jak vidíš já tvou připomínku vzal v klidu.
Už jsem byla nazvaná, že jsem na.... jistou "dámou", když jsem se ozvala proti Mr. Beanovi, dnes se projevil, jakou má úroveň, teď už si to nikdo přečíst nemůže u čokoládových loupáků, neboť bylo smazáno, někdo řekne názor a hned je za blba
Dneska tu už proběhlo spousta zarážejících informací, tak jsem měla odvahu se zeptat a ejhle
Máš pravdu, vaříš pod vysokým tlakem v papiňáku
Ale už to není ono
Samozřejmě nejsem barbar a vím jak se vrabec dělá.
K tvé připomínce, nevšiml jsem si, že by se tohle dusilo. Převaří se a pak peče, o dušení není nikde řeč.