Pivní bramboráky
Receptů na bramboráky jsou stovky. Každá kuchařka pokládá ten svůj za nejlepší a taky záleží na zvyku každého z nás. Přesto je dobré si občas zkusit něco nového, co vás možná mile překvapí a stane se vaším novým favoritem.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 002 kJ / 717 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,86 g |
Tuky | 8,88 g |
Vláknina | 15,78 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 228 mg |
Sůl | 0,36 g |
Sacharidy | 122,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Oloupané brambory a žampiony nastrouháme na hrubším struhadle.
Krok 2: Přidáme vejce, česnek, cibuli, koření, pivo a nakonec mouku se strouhankou. Mouku dáváme postupně do požadované hustoty.
Krok 3: Dochutíme a smažíme na oleji z obou stran do křupava.
Krok 4: Usmažené odkládáme na papírový ubrousek odsát přebytečný tuk.
Zveřejněno 1. 8. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pivní bramboráky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5vxA
Moje poznámka
Pivní bramboráky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5vxA
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Krůtí na paprice
Přidáno před 1 hodinou
Krém z kořenové zeleniny
Přidáno před 3 hodinami
Granola s pohankovými vločkami
Přidáno před 5 hodinami
Neodolatelná jahodová roláda
Přidáno před 14 hodinami
Marinovaný losos s rajčaty a avokádem
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí rychlovka na tymiánu
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mleté hovězí maso se zeleninou jako eintopf
sampirada před 10 minutami
Luxusní a rychlý makovník
Katy90 před 14 minutami
Míša pohár
projach před 34 minutami
Mátový sirup
Olympus před 52 minutami
Vydatná hrachovka
Olympus před 55 minutami
Segedín z bůčku
michaelatomastikova999 před 1 hodinou
Koložvárské zelí od Moniky
Kajabova před 1 hodinou
Opékané brambory s brynzou
Jan Nemec před 1 hodinou
Kynuté knedlíky, které se vždy povedou
Helenaw před 1 hodinou
Knedlíky z hrnečku
Xsaxana před 2 hodinami
Tématické fráze:
pivní bramborak,
bramboráky,
bramborak s pivem,
bramboráky s pivem,
bramboráky recept,
recept na bramboraky,
jak usmažit křupavou cibulku,
jak usmažit cibulku do křupava,
cmunda na plech s pivem,
bramborák,
jak usmažit bramborák,
bramboráky bez tuku,
bramborak se žampiony,
recepty pivni bramborak,
bramborák bez tuku,
bramboráčky,
bramborák na na pivě,
bramborák pivo,
bramborák na pivu,
bramborák světlý
Suroviny:
brambory,
pivo světlé,
vejce,
česnek,
žampióny,
cibule sušená smažená,
mouka hladká,
strouhanka,
kmín celý,
sůl,
pepř mletý,
majoránka,
olej
Komentáře (14)