Ovarová polévka s kroupami
Ovarová polévka je velmi jednoduché a chutné jídlo, které si jistě oblíbí celá rodina. Můžete zkusit verzi s kroupami, které polévce dodají jemnou chuť.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 651 kJ / 395 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,61 g |
Tuky | 5,53 g |
Vláknina | 15,65 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 215 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 67,97 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ovarová polévka s kroupami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qx2
Moje poznámka
Ovarová polévka s kroupami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qx2
Nejnovější recepty
Šťavnatý McChicken burger
Přidáno před 2 hodinami
Krkovička s olivami, nivou a smetanou
Přidáno před 10 hodinami
Koutníkovská pomazánka s tuňákem
Přidáno před 17 hodinami
Chilli corne carne po Koutnicku
Přidáno před 18 hodinami
Hruškové tiramisu
Přidáno před 20 hodinami
Veganský makovec
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kefírová buchta s kokosem a čokoládou
brtna před 20 minutami
Koláč s fíky a rozmarýnem
veronika_straka před 33 minutami
Brokolice zapečená se sýrem
snegurka před 2 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Petsara před 6 hodinami
Cuketa v sýrovém těstíčku - pečená v troubě
Kajkajak před 6 hodinami
Fazolková omáčka, zjemněná smetanou
Zdenislavka před 10 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
Monique76 před 14 hodinami
Vepřová krkovice v majonéze
Sahula před 14 hodinami
Majonézové rohlíky
Annanas před 14 hodinami
Tématické fráze:
vaření krup,
vaření krup na zabijačku,
jak správně vařit kroupy,
jak vařit kroupy na zabijačku,
postup pri vareni krup,
polevka z krup,
doba vaření krup,
jak správně vařit ječné kroupy,
vaření krup recept,
recept na ovarovou polevku,
recepty z krup,
jak dlouho vařit ječne kroupy,
kroupy doba vareni,
ječné kroupy vaření,
teskoma vaření,
krvavá polévka,
vaření krup do polévky,
vaření ječných krup,
recept na vaření krup,
jak vařit ječné kroupy
Suroviny:
vývar masový,
zelenina kořenová,
cibule,
kroupy,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
majoránka
Komentáře (21)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
polívečka je výýýborná