Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 545 kJ / 3 476 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,30 g |
Tuky | 255,39 g |
Vláknina | 58,36 g |
Cholesterol | 210 mg |
Sodík | 12,87 g |
Sůl | 32,00 g |
Sacharidy | 219,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 4. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Alsaský šugrut
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WDX
Moje poznámka
Alsaský šugrut
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WDX
Nejnovější recepty
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno před 1 hodinou
Hovězí maso na pivě
Přidáno před 22 hodinami
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno 17. 10. 2025 18:14:00
Rybí závitek z makrely
Přidáno 17. 10. 2025 18:01:29
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno 17. 10. 2025 17:53:01
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno 17. 10. 2025 17:37:31
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečené kaštany z horkovzdušné fritézy
romanzabr123 před 6 minutami
Snadný štrúdl
Ivace před 12 minutami
Domácí škvařené sádlo
Mathilda před 18 minutami
Pudink v mikrovlnné troubě
D.strelcova@seznam.cz před 23 minutami
Celerová pomazánka à la humr
Tonja před 1 hodinou
Skoro rybí salát z květáku
Tonja před 1 hodinou
Budapešťská pomazánka
Tonja před 1 hodinou
Tvarohová pomazánka s mrkví - „Falešná treska“
Tonja před 1 hodinou
Zelný salát s fenyklem
Tonja před 2 hodinami
Hovězí guláš
dejvi01 před 2 hodinami
Tématické fráze:
co k večeři,
alsaský hrnec,
jak se vaří brambory,
alsaske zeli,
ekucharka.cz,
co uvarit k veceri,
alsaské brambory,
ekuchařka video recepty,
jak vařit zelí,
jak uvarit parky,
litinový hrnec recepty,
jak se vaří párky,
co vařit k večeři,
jak se vaří zelí,
jak uvařit zelňačku,
co vařit,
litinové hrnce,
jak se vari zelnacka,
co uvarit z brambor,
jak vařit párky
Suroviny:
zelí kysané,
cibule,
brambory,
slanina anglická,
klobása,
maso uzené,
párky,
víno bílé,
koření hřebíček,
koriandr,
koření nové koření,
pepř celý,
bobkový list,
česnek
Komentáře (18)