Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 674 kJ / 639 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 134,77 g |
Tuky | 7,97 g |
Vláknina | 4,14 g |
Cholesterol | 282 mg |
Sodík | 288 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 6,21 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ruský biftek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PMZW
Moje poznámka
Ruský biftek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PMZW
Nejnovější recepty
Pizza Valencia
Přidáno před 30 minutami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 4 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno před 20 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 52 minutami
Vrstvený salát
Maruna365 před 57 minutami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 1 hodinou
Zelňačka
Veronika_1 před 1 hodinou
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 2 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Vepřové na smetaně s mrkví a hráškem
RenataMaresova před 4 hodinami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Lastovia před 4 hodinami
Fazolky s hráškem ve smetanové omáčce se slaninou
Patricia97 před 5 hodinami
Makronky Danča
Malickakucharka před 5 hodinami
Tématické fráze:
ruský biftek-recept,
ruský biftek na smetaně,
ruské biftečky,
sekaný biftek,
ruský mletý biftek,
ruský byftek,
co je to biftek,
ruskej biftek,
ruske recepty,
pečený ruský biftek,
tatarský bi,
ruskí bivtek,
ruskybiftek,
hovězí sekaný biftek,
rusky steak,
ruský biftek na na smetaně,
recepty-rusky biftek,
rský biftek,
rský biftek,
co je to beaftek
Suroviny:
maso hovězí,
sůl,
pepř mletý,
petrželka zelená,
čerstvé bylinky,
kapie zelená,
cibule,
žampióny,
smetana,
olej,
mouka hladká
Komentáře (20)
Ukládám a doufám, že brzy budu mít příležitost recept vyzkoušet.