Suroviny pro 12 porcí
12porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 669 kJ / 2 072 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 396,93 g |
| Tuky | 23,85 g |
| Vláknina | 23,75 g |
| Cholesterol | 805 mg |
| Sodík | 956 mg |
| Sůl | 1,78 g |
| Sacharidy | 55,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Boršč z Jeseníku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NEL6
Moje poznámka
Boršč z Jeseníku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NEL6
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v troubě
Přidáno před 3 hodinami
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 7 hodinami
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 8 hodinami
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 8 hodinami
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nebeský koláč
Janja před 2 hodinami
Domácí kmínový chleba
BarboraEis před 3 hodinami
Jogurtový dip s česnekem
Kajkajak před 3 hodinami
Pizza šneky
Kajkajak před 4 hodinami
Mléčná polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Květáková omáčka Alfredo
adelaku před 4 hodinami
Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché
DavidVolvo před 5 hodinami
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 5 hodinami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 5 hodinami
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 6 hodinami
Tématické fráze:
boršč s červenou řepou,
zeleninovy boršč s červenou řepou,
boršč s červenou řepou bez masa,
boršč ze sterilované řepy,
pravý boršč s červenou řepou,
boršč s klobásou,
boršč s červenou řepou a masem,
boršč s červenou řepou s uzeným,
boršč,
boršč s červenou řepou recept,
boršč hovězí konzerva,
boršč s červenou řepou a klobásou,
boršč z uzeného masa,
boršč s uzeným masem,
boršč ze sterilované červené řepy,
boršč s červenou řepou s klobasou,
boršč s červenou řepou a mletého masa,
boršč s červenou řepou s mletym masem,
recept na boršč bez masa,
zeleninový borš
Suroviny:
maso hovězí,
kost hovězí morková,
klobása,
prsa krůtí,
zelenina kořenová,
zelí,
řepa červená,
šťáva z červené řepy,
rajče loupané,
fazole červené sterilované,
sádlo,
paprika sušená sladká,
koření nové koření,
bobkový list,
sůl,
pepř,
ocet,
smetana
Komentáře (6)
Ale musím sebekriticky přiznat, že si ho fakt všichni pochvalovali, i ti co v životě červenou řepu nejedli.