Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 17 852 kJ / 4 267 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 216,92 g |
| Tuky | 322,25 g |
| Vláknina | 10,80 g |
| Cholesterol | 2,87 g |
| Sodík | 2,50 g |
| Sůl | 5,80 g |
| Sacharidy | 42,28 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Paštika z krůtích jater s brusinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7n9j
Moje poznámka
Paštika z krůtích jater s brusinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7n9j
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 8 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 12 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 14 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 3 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 3 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 3 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 3 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 4 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 5 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 5 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 5 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 6 hodinami
Tématické fráze:
játrová paštika s brusinkami,
paštika domácí z krůtích jater,
domácí paštika z krutich jater,
krutí játra paštika,
krútí játrová paštika,
domácí krůtí paštika,
bruselská paštika recept,
brusinková paštika,
domácí paštika krůtí játra,
brusinková paštika recept,
bruselská paštika,
paštika kruti jatra,
paštika z krůtích jater a bůčku,
paštika z kruti jatry,
psštika krůtí játra,
jatrova paštika s brusinkama,
krůtí paštika,recept,
kruti jatra,
játra s brusinkami,
krůtí játra-paštika
Suroviny:
játra krůtí,
bůček,
víno portské,
brandy,
slanina anglická,
brusinky sušené,
pepř,
sůl,
ořech muškátový,
Komentáře (13)