Postup přípravy
Krok 1: Řízky si naklepeme, osolíme a na jednu polovinu naložíme podušené houby s kmínem a trochou soli, přidáme vyškvařené škvarky, přeložíme, sepneme, obalíme v trojobalu a usmažíme.
Krok 2: Smažíme pomaličku, aby se řízek dobře prosmažil. Podáváme se zeleninovým salátem.
Zveřejněno 30. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zámecký řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mw8O
Moje poznámka
Zámecký řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mw8O
Nejnovější recepty
Tvarohová štóla s citronovou polevou podle Josefa Maršálka
Přidáno před 4 hodinami
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 16 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 16 hodinami
Halušky s vinnou klobásou
Přidáno před 17 hodinami
Vánočka s Nutellou
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hovězí polévka - přesnídávková
Jan Nemec před 2 hodinami
Išlské dortíčky
dra.carol před 3 hodinami
Bramborový salát na chlebíčky
JanaEly před 3 hodinami
Ořechy s krémem
h.skrobankova před 10 hodinami
Košíčky Izidor
zvon23 před 13 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 13 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Limek před 13 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
LuciFerie před 15 hodinami
Marokánky III - cukroví
KikuLina před 15 hodinami
Tématické fráze:
držková polévka z hlívy,
řízek,
vepřový řízek v trojobalu,
držková polévka z hlívy ústříčné,
vepřové řízky v trojobalu,
řízek z hlívy ústřičné,
zámecký vepřový řízek,
řizek v trojobalu,
jak na řízek,
zámecké řízky,
řízky z hlívy ústřičné,
houby na řízek,
řízek recept,
řízky, houby vajíčko,
zámecký salát,
držková vepřova polévka,
trojobal na řízek,
vepřový řízek obalený v trojobalu,
polevka z hlivy ustřičné jako držkova,
vepřový řízek v trojobalu recept
Suroviny:
řízek vepřový,
houby čerstvé,
kmín celý,
škvarky,
sůl,
vejce,
strouhanka,
mouka hladká
Komentáře (18)
Ty brambory vypadají taky super