Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 664 kJ / 876 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,05 g |
Tuky | 16,51 g |
Vláknina | 24,40 g |
Cholesterol | 1,54 g |
Sodík | 858 mg |
Sůl | 2,41 g |
Sacharidy | 66,92 g |
Postup přípravy
Rajčata nařízneme, spaříme ve vroucí vodě, oloupeme a nakrájíme. Krok 2: Na oleji osmažíme cibuli, přidáme játra, sůl, pepř a kmín, ppodlijeme troškou vody a restujeme. Po chvíli přidáme jablko, rajčata a fazolky, zalijeme asi 1/4 l bujónu a dusíme do změknutí. Krok 3: V trošce vody rozmícháme škrobovou moučku a játra zahustíme. Pokud chceme mít více omáčky, přilijeme ještě bujón. Krok 4: Dochutíme podle své chuti, můžeme přidat oblíbené bylinky a podáváme s rýží.
Zveřejněno 30. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játra na fazolkách, rajčatech a jablku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MEAG
Moje poznámka
Játra na fazolkách, rajčatech a jablku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MEAG
Nejnovější recepty
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 15 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 17 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 17 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 18 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 18 hodinami
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová buchta
mamina58 před 10 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 12 hodinami
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 13 hodinami
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 14 hodinami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 15 hodinami
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 15 hodinami
Houbové rizoto
Konstantin. před 15 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Konstantin. před 15 hodinami
Vepřová pečeně s batáty, cibulí a jablkem
Konstantin. před 15 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mici76@seznam.cz před 16 hodinami
Tématické fráze:
játra na jablkách,
kuřecí játra s fazolemi,
játra s fazolemi,
fazolové lusky s kuřecimi jatry,
jatra na rajcatech,
veprova jatra na jablkach,
játra s fazolky,
fazolky s játry,
kuřecí játra na cibulce,
játra na cibulce a rajcetech,
kureci jatra na zelenych fazolkach,
kmínové jablko,
kuřecí játra fazolky,
játra fazolky,
játra na cibulce fazolky,
kuřecí játra na fazolkách,
jatra s jablky recept,
játra fazolky recept,
játra s s fazolemi,
kachni jatra v zelenych fazolkach
Suroviny:
játra vepřová,
fazolky zelené,
bujón zeleninový,
moučka škrobová,
jablko,
cibule,
rajče,
olej,
kmín celý,
pepř,
sůl
Komentáře (14)
Pejajo, určitě to bude dobré i z kuřecích jater