Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Játra na fazolkách, rajčatech a jablku

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

HankaPu HankaPu

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 664 kJ /
876 kcal
Bílkoviny105,05 g
Tuky16,51 g
Vláknina24,40 g
Cholesterol 1,54 g
Sodík 858 mg
Sůl2,41 g
Sacharidy66,92 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Jablko oloupeme a nastrouháme nahrubo, játra nakrájíme na kousky, cibuli nasekáme nadrobno.
Rajčata nařízneme, spaříme ve vroucí vodě, oloupeme a nakrájíme. Krok 2: Na oleji osmažíme cibuli, přidáme játra, sůl, pepř a kmín, ppodlijeme troškou vody a restujeme. Po chvíli přidáme jablko, rajčata a fazolky, zalijeme asi 1/4 l bujónu a dusíme do změknutí. Krok 3: V trošce vody rozmícháme škrobovou moučku a játra zahustíme. Pokud chceme mít více omáčky, přilijeme ještě bujón. Krok 4: Dochutíme podle své chuti, můžeme přidat oblíbené bylinky a podáváme s rýží.

Zveřejněno 30. 3. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MEAG

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MEAG

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (14)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Pajaja: Pavlí, jsem moc ráda, že chutnalo a díky za pěkné fotky:-K

Hani, byla to velká dobrota. Použila jsem tedy kuřecí játra a ještě k tomu všemu přidala žlutou papriku. Bodík už jsem poslala, jdu vynachválit a dovolila jsem si přidat 2 fotky. . . :-):yes:

Hani, tak dnes jdu na ně! :-K

Haničko, nádherný recept:-!

Vypadá to hezký a pokrm ladí s talířem!:yes::-p

Katico, samozřejmě můžeš solit játra až ke konci, nic tím nezkazíš;-)
Pejajo, určitě to bude dobré i z kuřecích jater:-)

pro katicu: Nejsem autorka, ale já osobně bych tedy solila opravdu až na konci. U vepřových jater určitě, ta by mohla ztvrdnout. Kdyby to byla kuřecí játra, tak u těch to nevadí. :-)

HankaPu-prosim ta ta pecienka- jatra, nestvrdne ked sa osoli uz na zaciatku

Pěkný receptík, Hani! Já tedy vepřová játra také moc nemusím, ale kuřecí mám moc ráda. Takže to vyzkouším z kuřecími. . . :yes: +5

Já játra zbožňuji v jakékoliv úpravě:-p:yes:

:-/Játra moc nemusím,ale v této úpravě bych si je i dala:yes:;-)

Zajímavá úprava, určitě to bude dobré a pikantní :-p +1:yes:

Tématické fráze:
játra na jablkách, kuřecí játra s fazolemi, játra s fazolemi, fazolové lusky s kuřecimi jatry, jatra na rajcatech, veprova jatra na jablkach, játra s fazolky, fazolky s játry, kuřecí játra na cibulce, játra na cibulce a rajcetech, kureci jatra na zelenych fazolkach, kmínové jablko, kuřecí játra fazolky, játra fazolky, játra na cibulce fazolky, kuřecí játra na fazolkách, jatra s jablky recept, játra fazolky recept, játra s s fazolemi, kachni jatra v zelenych fazolkach

Suroviny:
játra vepřová, fazolky zelené, bujón zeleninový, moučka škrobová, jablko, cibule, rajče, olej, kmín celý, pepř, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu